12.3 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Buy now

spot_img

Achiziționează abonamentele pentru noul sezon competițional al FC Bihor și beneficiază de avantaje exclusive!

FC Bihor anunță începerea vânzării abonamentelor pentru sezonul competițional 2023-2024!

Dragi suporteri ai FC Bihor Oradea, aveți ocazia să vă asigurați locul la meciurile favorite ale echipei pentru noul sezon competițional începând cu data de marți, 1 august 2023, ora 8. Clubul vă oferă două tipuri de abonamente, fiecare cu avantaje unice.

Tarife competitive pentru abonamente pe durata întregului sezon!

  1. Abonamentul obișnuit – 100 lei: Cu acest abonament, veți avea acces la toate meciurile din cadrul sezonului competițional 2023-2024, inclusiv meciurile din Cupa României. Beneficiați de o experiență fotbalistică completă, susținând echipa FC Bihor în toate partidele importante din acest sezon.
  2. Abonamentul membru suporter – 1000 lei: Pentru această variantă de abonament, nu veți fi doar un simplu suporter, ci un membru oficial al clubului. În plus față de accesul la toate meciurile, veți primi și un tricou personalizat al echipei și o eșarfă în culorile și emblema FC Bihor. Arătați-vă devotamentul față de club și deveniți parte din familia FC Bihor.

Cum puteți achiziționa abonamentele dorite?

  1. Prin intermediul Eventbook.ro: Procesul de achiziționare a abonamentelor este simplu și rapid. Accesați link-ul https://eventbook.ro/event/search?term=fc+bihor și găsiți opțiunea potrivită pentru dvs. Nu pierdeți timpul în cozi, cumpărați-vă abonamentul online și pregătiți-vă să trăiți momente memorabile alături de FC Bihor.
  2. Pe site-ul oficial al clubului: Vizitați www.fcbihor.ro pentru a găsi o secțiune specială dedicată biletelor și abonamentelor. Aici veți găsi toate detaliile necesare și veți putea achiziționa abonamentele dorite într-un mod sigur și convenabil.

Încheiem acest comunicat cu îndemnul către toți suporterii FC Bihor Oradea să profite de această oportunitate de a-și asigura locurile la meciurile echipei în sezonul competițional 2023-2024. Indiferent de abonamentul ales, veți avea parte de experiențe fotbalistice de neuitat și veți putea demonstra devotamentul față de echipă în fiecare moment.

Să ne vedem cu toții în tribune, încurajând cu pasiune și bucurându-ne de fiecare moment din noul sezon!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?