vineri, mai 20, 2022
AcasăOamenii de lângă noiDrumul cel mai scurt către fericire. Interviu cu psihologul Ana Cernea

Drumul cel mai scurt către fericire. Interviu cu psihologul Ana Cernea

Psiholog, cadru didactic, psihoterapeut și coach, master în consiliere pshilogică si programare neuro-lingvistică și doctorand la catedra de sociologie a Universității din Oradea chiar în domeniul fericirii, Ana Cernea este un ”prieten” pentru mulți orădeni.

”Vreau să-mi exprim recunoștința față de această persoană minunată Ana, care m-a ajutat enorm de mult într-o perioadă dificilă din viața mea. Cu ajutorul ei am depășit  acel moment și acum sunt bine. Îți mulțumesc din suflet Ana! Ești deosebită! Cu stimă, Nico” – este doar unul dintre multele mesaje pe care cei care au beneficiat de ajutorul Anei le-au trimis la radio în timpul interviului, sau pe pagina ei de socializare.

Fericirea nu este un concept utopic. Există, se poate atinge, putem învăța să fim fericiți.

Despre perspectiva din care privești lucrurile, despre lucruri concrete pe care le face pentru copii în școală, dar mai ales depre cei doar câțiva pași simpli care trebuie făcuți începând chiar de acum – acesta sunt lucrurile pe care le vei afla în urmatoarele 20 de minute în acest interviu. Un timp atât de scurt pentru pentru atingerea unui obiectiv atât de dorit.

Despre vicii și învingerea acestora, despre depășirea greutăților doar cu un efort minim și fără nici o investiție, despre cât de util este să faci ceva pentru alții iar în schimb să găsești implinirea ta, sunt doar câteva secrete destăinuite de un om care a confirmat de-a lungul timpului că nu spune vorbe în vânt. O dovedesc numeroasele mesaje de la cei care au apucat să o cunoască.

Articolul precedentAnte Brexit…..episodul 2
Articolul următorUn oraș de 5 stele
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular