miercuri, mai 25, 2022
AcasăMăgărușul colericTactica eronata a lui Boris

Tactica eronata a lui Boris

Regatul unit nu a luat in serios previziunile,notele Organizatiei Mondiale de Sanatate (WHO) si nu a aplicat nici o interdictie de circulatie sau ingradire de libera circulatie motivand ca insula britanica e inconjurata de apa. Circulatia fiind mai greoaie plus noile legi luate de parlamentul de la Londra in urma Brexitului vor limita amplificarea coronavirusului din lipsa de contacte cu persoane infectate.

Numarul persoanelor infectate in 15 martie era de 1100 peste doua zile acest numar s-a dublat iar pe data de 19 martie acest numar era de 4714 de infectati inregistrati testati. Este gresit sa afirmam ca doar infectarea in urma contactelor va determina o crestere exponentiala astfel ca din data de 15 martie si pana azi s-a ajuns pe locul 9 in lume cu o statistica alarmanta publicata azi de National Health Service (NHS) ca in regatul unit 1.5 milioane de persoane au raportat in telefon simptome asemanatoare cu cele ale covidului.

Primul infectat inregistrat s-a localizat pe data de 29 februarie cetatean care a fost in Spania si primele masuri luate de guvernul lui Johnson sunt pe data de 23 martie. Prin prisma celor intamplate in Italia intarzierea luarii de decizii stricte poate fi ,,A FOST” fatala pentru italieni si implicit acelasi scenariu poate sa fie in sanul populatiei britanice

Cea mai mare greseala se dovedeste a fi conceptul infectarii in masa fara existenta unui anticorp legal este foarte contraproductiv si periculos.

Premierul Marii Britanii Boris Johnson pe data de 12 martie afirma ;,,se opreste testarea in masa a populatiei si doar cei varstnici si cu simptome vor fi carantinati daca e nevoie iar cei tineri nu vor fi afectati pentru ca imunitatea in masa,,turma” va aparea odata cu inaintarea in timp” asta la un numar de 459 de infectati testati.

Numarul alarmant de persoane infectate a transcris scenariul astfel ca s-a aprobat ordonanta de urgenta pentru micsorarea contactelor. Ingradire de libera circulatie,inchiderea in masa a scolilor, a primariilor, amanarea alegerilor locale, suspendarea zborurilor aeriene. 

Achizitia a circa 30000 de respiratoare(paturi cu ventilatoare) care ajuta respiratia pacientilor in stare critica 

Behaviour Fatigue-atitudinea de indiferenta a populatiei fata de deciziile prompte ale guvernului sunt puse la o parte. Deciziile eronate si intarziate au fost luate in baza unor calcule economice care prevesteau scaderi masive in cazul unor restrictii drastice si goana dupa bani a fost mai tare decat sentimentul automat de ocrotire a vietii umane

Se naste ecuatia de trei simpla in sanul populatiei: numarul final de decese egal 100% atunci profitul pierdut se poate raporta la fiecare persoana decedata in parte. Astept cu sufletul la gura reactia britanicului simplu cand o sa realizeze ca viata lui e listata la bursa de valori

(datele numerologice au fost luate de pe siteul coronavirus in United Kingdom update)

Articolul precedentVin banii lui Georgica !
Articolul următorInamicul invizibil
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular