marți, mai 24, 2022

La munca

Ieri a decolat de la Aeroportul Otopeni un charter cu 180 de romani,,considerati de social democrati ,,sclavi”care au mers la munca temporara-sezoniera in sud-estul Angliei mai exact in regiunea Lincolnshire. Acest charter a fost finantat de o companie prelucratoare de fructe din zona pentru as asigura materia prima pentru procesabilitate noteaza ziarul,,The Times”intr-o perioada in care din 16 martie pana 31 martie s-au inregistrat 950000 de noi dosare de somaj.

Tara oamenilor producatori de alimente

Ziarul britanic noteaza ca urmeaza in cursul saptamanii sa soseasca alte 6 avioane din Romania cu muncitori pentru agricultura care in prealabil sunt consultati in aeroport daca nu au simptomele primare de virus. The Times scoate in evidenta importanta acestor romani-TARA PRODUCATORILOR DE ALIMENTE-.

27480 este numarul  raportat de aplicanti pentru aceste joburi din care centrul de angajare ,,fortele de munca au acceptat doar 4300 de dosare cu precadere pentru romani.

Daca ar exista o agricultura decenta in Romania cu prisosinta acesti oameni nu ar pleca in UK sa lucrezi 65-70 ore pe saptamana pentru 300 de lire pentru ca raportat la cheltuieli acestia raman cu 100-120 de lire in schimb toti acesti bani ar fi cheltuiti in tara.Acest aspect nu a fost inteles in Romania<CREEAREA DE LOCURI DE MUNCA > iti relanseaza viata si NU vanzarea tuturor bunurilor si bogatiilor tarii.

Scadere de 35% in agricultura UK pe anul acesta doar din cauza infectiei pana in acest moment iar numarul muncitorilor care lipsesc este estimat la 70 de mii ceea ce va duce la o scadere de 10-12% a productivitatii agriculturii Regatului

Articolul precedentNu citi, ca nu e fake !
Articolul următorMarketing-valoarea brandului
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular