miercuri, mai 25, 2022
AcasăNewsBusinessRoboţelul-barman, afacerea inedită a unui tânăr român întors din Dubai. Face cocktailuri...

Roboţelul-barman, afacerea inedită a unui tânăr român întors din Dubai. Face cocktailuri în doar câteva secunde

Roboţelul reţine peste 100 de reţete, iar o bătură este creată în doar câteva secunde, dispărând astfel timpul de aşteptare.

Un tânăr antreprenor din Satu Mare, a creat, în urmă cu un an, primul roboţel-barman, menit să faciliteze munca barmanilor, dar şi să elimine cozile create la evenimente.

Totul a luat naștere după o experiență în Dubai, unde Cristian a lucrat în domeniul organizării de evenimente și a văzut că multă lume pierde momente importante dintr-un eveniment stând la rând la bar pentru a primi băutura cumpărată.

Norocul lui a făcut ca exact în perioada în care el gândea acest proiect și avea deja discuții cu producători de dozatoare de sucuri din America și Europa, să dea peste programul Start-up Diaspora, program de finanțare a ideilor de afaceri a românilor care muncesc în străinătate.

Având deja un suport financiar, mai trebuia să găsească o firmă care să poată pune în practică toate ideile lui, să le transforme în coduri și într-un program care mai apoi să ajungă să fie un roboțel care prepară cocktail. Iar firma care a făcut toate acestea a găsit-o în Italia.

Robinetul digital e produs și programat de o companie din Italia, în colaborare cu o firmă din UK. Aparatul e legat prin bluetooth la o tabletă, care e “creierul” operațiunii. Poate stoca până la 100 de rețete în același timp, iar timpul de preparare este de 3 secunde pentru orice cocktail, indiferent de numărul de ingrediente.

Tot roboțelul este încadrat pe un scuter Piaggio Ape, fiind singurul roboțel de cocktailuri din lume în momentul de față.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular