marți, mai 24, 2022
AcasăCâte-n lună și în steleMercur traversează ”Peștii” - crește intuiția și sensibilitatea

Mercur traversează ”Peștii” – crește intuiția și sensibilitatea

Sincer, nu mă prea ”omor” după sfaturile și recomandările zecilor de ”astrologi” apăruți ca ciupercile după ploaie în ultimii ani, dar pe Camelia Pătrășcanu am ” prins-o întâmplător la TV în timp ce trebăluiam prin casă. Practic, nu o ascultam ci mai degrabă era un fundal să mai alunge din monotonia casei, în timp ce făceam naveta din baie în bucătărie și balcon. De câte ori treceam pe lângă televizor, surprindeam în fugă câte o idee care suna bine si mi-a fi plăcut să mi se intâmple. Încet-încet, opririle deveneau din ce în ce mai lungi.

Azi așa, mâine asa, până când m-am surprins că aștept cu nerăbdare ”predicțiile pentru zodia mea. Fac parte din categoria celor care am ”făcut mișto” la greu de cei care pleacă urechea la ”prostiile” astea medievale și căutam să găsesc inadvertențe sau exgerări specifice ”științelor oculte”, pentru a avea ”argumente” la o viitoare luptă de idei cu vreun ”pasionat”. Așa că performanța Cameliei de a mă face atent este chiar de lăudat. O fi limbajul uman de vină, sau organizarea felului în care transmite informația, nu știu. Sau poate siguranța cu care transmite informați, cert este încă că m-am trezit așteptând să văd că nu se adeverește ce îmi ”prezicea” pentru întreaga săptămână care urma.

Surpriză uriașă!!! N-a greșit niciodată și nici măcar pentru o zi. Și sunt un tip destul de atipic și cu viață plină de surprize, având in vedere domeniul în care îmi desfășor activitatea. Iar chestia asta cu ”verificatul” ține de mai bine de un an. Așa că, îți propun să duci tu mai departe demersul meu de ”demascare” falselor predicții pe zodii, pentru că eu unul am renunțat. Nu mai încep săptămâna fără prezicerile Cameliei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular