miercuri, mai 25, 2022
AcasăTerapii alternativeSecretul tinereții

Secretul tinereții

LAMININE Story (Romanian)

LAMININE® este un produs unic pe piața mondiala, deoarece conține o formulă brevetată cu ingrediente naturale (extract fertilizat de ou la nouă zile, fitoproteine ​​și proteine ​​marine) care acționează atât la nivel fizic, energetic, mental, cât și emoțional.

Un supersupliment complet ce aduce beneficii multiple, acționând acolo unde organismul are cel mai mult nevoie și asigurând toate proteinele și aminoacizii esențiali, ceea ce induce un echilibru psihosomatic de durata.

Ajută la reducerea stresului, scăderea nivelului de cortizol („hormonul stresului”), creșterea nivelului de serotonină, oferind un sentiment de liniște și echilibru psiho-fizic, îmbunătățind, de asemenea, calitatea somnului. Crește performanta functiei cognitive, stimulând concentrarea, memoria și atenția. Menține un nivelul sănătos de zahăr in sânge. Îmbunătățește sănătatea, aspectul și elasticitatea pielii, promovând producția de colagen, elastina si fibronectina. Crește libidoul si potenta. Sunt extrem de multe beneficii, atat observabile, cat si la nivelul profund al corpului fizic. Noi cei care ne administram produsul zilnic, nu traim si imbatranim la fel ca ceilalti semeni ai nostri. Pe scurt, optimizeaza toate dimensiunile fiintei umane!

Ce este LAMININE ?

Este un produs cu extract  din ouă fertilizate de găină, recoltat în a noua zi de incubație, o tennologie avansata de regenerare cu celule stem a organismului.

Ingrediente LAMININE

Ingrediente:  contine o combinatie naturala de nutrienti, extract de ou fertilizat (factorul de crestere FGF 2 – bioactivator de celule stem), 22 de aminoacizi esentiali, proteine marine (cartilaj de rechin), fito-proteine (mazare, nu soia), polipeptide si oligopeptide, care se formeaza dupa fertilizare . Aceasta combinatie este unica la nivel mondial.

Indicatii

  • Pentru crearea extractului sub forma de pulbere se  utilizeaza o metodă  proprie, unic patentata
  • Formula revolutionara este protejata de brevete și mărci comerciale
  • Prin incubarea ouălor de găină fertilizate timp de 9 zile, aceasta generează Extract Etapa PreEmbryonic – bioactivator celule stem
  • Este un superaliment natural obținut din substanțele nutritive care sunt sursa vieții.

Prelucrarea  și utilizarea acestui ingredient natural  are costuri ridicate,  motiv pentru care alte companii nu folosesc acest ingredient, deoarece majoritatea preferă să utilizeze ingrediente  ieftine care le oferă  marje de profit mai mari.

Produsul LAMININE a fost lansat pe piaţă din SUA, după 82 ani de cercetări, iar azi este prezent in peste 35 de ţări, avand milioane de consumatori.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular