Dezlegare la,,libertate”

0
175

Homo locum incuietus

Sunt fiinta care am ajuns sa traiesc ingradit in activitate de partenera, de familie,de angajator, de stat de medicul de familie omul home office fara home si fara office.

Postul de libertate e de peste 55 de zile cu o doza de frica presarat cu fake newsuri, cu telefoane de la prieteni care mi-au confirmat ca pericolul e real cu live-uri de pe retelele de socializare unde decedatii sunt colectati cu camioane frigorifice de la morga spitalelor.Cu ordonante de tot felul cu conationali alarmati de pierderea locului de munca din occident combinata cu frica ingerului mortii cu drumul de 40 de ore catre tara cu control superficial in frontierele tarii cu termometru si un formular de hartie.

Salvat de la infarct

Viata agitata cu goana continua dupa plata de rata a casei,masinii,a facturilor,a obligatiilor copilului de la scoala, al avansului de rezervare de vacanta si al vaccinului cainelui-viata ingradita de plati inutile un perpetum mobile constant intre electronic banking si usual credit paying,,IMPRUMUT PENTRU NEVOI PERSONALE”. Traiesc ca sa dau totul unei institutii financiare care de fapt m-a prostit mai bine sub acoperirea,,LA NOI CLIENTUL FACE LEGEA”.Ce frumos sunt catalizatorul de facut rost de bani pana cand nu cedez,psihic,fizic sau mental pe rand sau toate la un loc-all in.

Foarte multi am scapat de stroke-atac cerebral, infarct,atac de cord si de repetate frisoane de panica e un aspect dovedit de statisticile de sanatate europeana dar dupa ce evadam,,SOCUL”libertatii va genera un val de probleme de locomotie combinate de comotie in urma atractiei accentuate a greutatii de Pamant.

Homo after covidus

Nu mi-a ramas nimic altceva decat sa ies din inertia inutila a platilor sa ma intorc la natura, sa fac ceva pentru mine!

Tot ce s-a intamplat, tot ce e in curs atat pe plan economic: mi-am pierdut locul de munca, sursa de venit, stresul de la locul de munca unde am fost catadicsit feminist,cu usoare accente de rudimentar in noile structuri educational-sexuale, amendat de politie ca mi-am plimbat catelul,,pur si simplu am fugit dupa el refuzind sa se intoarca”iar la 22h si 4 minute d-l politist Coarda mi-a articulat un proces verbal de 2500 lei pentru ca am fost intelegator cu catelul.

Ma gandesc sa-mi caut harletul sa ma duc la tara si sa incep sa plantez ceva pui de copaci in locul celor raschetati din import care s-au imbarcat in vagoane de frica vanturilor nemiloase din arcul carpatic cu destinatia de rumegus pentru placi PAL pentru mobilier de birou pentru un alt,,TANDARICA” care spera la postul vacant ramas in urma mea la compania intrata in faliment de covidus interruptus.

                                                                                                   foto-Liana Branzas

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.