13.6 C
New York City
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Buy now

spot_img

”Energia și apărarea ne-au adus această victorie” – Cristian Achim după victoria cu Cholet Basket 77 – 69

O zi fericită pentru Oradea, pentru mine și pentru baschetul românesc

Cristian Achim, antrenorul principal CSM Oradea

Chiar așa, când am mai bătut noi e echipă din Franța? În condițiile în care am ”încasat” doar 9 de puncte. De la o echipă aflată pe locul 2 în clasamentul Franței și cu o singură înfrângere în campionat. O reprezentantă a țării care în prezent este vicecampioană olimpică și europeană la baschet masculin, dă peste zece jucători în NBA și aproximativ 25 în Euroligă. Nu-i de ici, de colo!

Material difuzat la radio Transilvania în 3 noiembrie.

Mark Ogden a totalizat 17 puncte, 9 recuperări, Nikola Markovic a adăugat 13 puncte, 5 recuperări, iar Justin Carter, Erick Neal și Kris Richard au terminat cu câte 11 puncte fiecare. De cealaltă parte, Perry Ellis a totalizat 17 puncte, iar Justin Patton a încheiat cu 15 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive pentru Cholet.

În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea are 3-1 la general în Grupa E, bifând a 3-a victorie consecutivă și revanșându-se pentru înfrângerea suferită în tur. În schimb, Cholet Basket are 2-2 la general.

Remarc atmosfera incredibilă creată de suporteri și bucuria lor de a asista la meciurile echipei. E incredibil ce a realizat Șerban Sere la Oradea!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

× Ai vreo întrebare?