FC Bihor debutează oficial în sezonul competițional cu un meci de Cupa României împotriva lui Lotus Băile Felix

0
71

Calificare directă în turul II al Cupei României

Echipa de fotbal FC Bihor se pregătește să debuteze oficial în noul sezon competițional miercuri, 9 august, într-un meci din turul II al Cupei României, ediția 2023-2024. Datorită performanțelor din sezonul precedent, în care a ocupat locul I în Seria a 10-a a Ligii a III-a, FC Bihor a fost calificată direct în această fază a competiției KO.

Un duel interesant cu Lotus Băile Felix

După stabilirea programului jocurilor din turul II al Cupei României pe criterii geografice, FC Bihor a fost împerecheată cu echipa conjudețeană și fostă colegă de serie în sezonul trecut din Liga a III-a, Lotus Băile Felix. Meciul va fi disputat într-o singură manșă pe terenul echipei considerate mai slab cotate, Lotus Băile Felix, care va fi gazda întâlnirii.

Duelul fotbalistic va avea loc la Sânmartin

Partida dintre FC Bihor și Lotus Băile Felix este programată să aibă loc miercuri, 9 august, începând cu ora 17:30. Toți iubitorii fotbalului sunt așteptați pe stadionul din Sânmartin pentru a urmări un meci pasionant și plin de suspans între cele două echipe.

Un nou început în sezonul competițional

FC Bihor intră în acest meci cu entuziasm și determinare, fiind pregătită să își demonstreze valoarea în competiția de Cupa României. Cu un lot bine pregătit și cu sprijinul fanilor, echipa speră să obțină un rezultat favorabil în această partidă importantă.

Invitație către suporteri și iubitori ai fotbalului

Suporterii echipei FC Bihor sunt chemați să vină în număr cât mai mare pe stadionul din Sânmartin pentru a încuraja echipa în debutul său oficial în noul sezon competițional. Prin prezența lor, vor da o mână de ajutor și vor fi alături de jucători în fiecare moment al meciului.

http://www.fcbihor.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.