Întrerupere temporară a circulației tramvaielor pe tronsonul Cap linie Pod CFR – Calea Aradului / str. Aviatorilor

0
142

Lucrări de reabilitare a căii de rulare necesită întreruperea circulației tramvaielor în perioada 8 – 10 iulie 2023

În urma anunțului făcut de OTL Oradea, circulația tramvaielor va fi întreruptă temporar pe tronsonul Cap linie Pod CFR – Calea Aradului / str. Aviatorilor. În perioada 8 – 10 iulie 2023, această întrerupere este necesară pentru desfășurarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a căii de rulare pe strada Corneliu Coposu, în zona Turnului de Apă.

Astfel, în zilele de sâmbătă, 8 iulie, și duminică, 9 iulie 2023, circulația tramvaielor va fi suspendată complet pe tronsonul menționat. Cu toate acestea, de luni, 10 iulie 2023, tramvaiele vor relua circulația în intervalul orar 4:30 – 8:00. Totuși, între orele 8:00 și 13:00, circulația tramvaielor va fi din nou întreruptă pentru lucrări de asfaltare.

Pentru a asigura transportul călătorilor în această perioadă, OTL Oradea va introduce autobuzele liniei T8, care vor opera pe traseul următor:

Traseu dus: Pod CFR – debarcare/îmbarcare (stație de autobuz) – Dacia Zig-Zag (stația de autobuz) – P-ța Rogerius (stația de tramvai) – str. Corneliu Coposu (Perla, parcare) – Pc. Olosig (stația de autobuz pentru liniile T7 și 19) – B-dul Dacia (stația de tramvai) – P-ța Decebal (stația de tramvai) – Pod Decebal (stația de tramvai) – Biserica Emanuel (după semafor, înaintea sensului giratoriu) – str. Abatorului (înainte de trecerea de pietoni) – Calea Aradului (în stația de autobuz de la Hanul Piraților).

Traseu întors: Calea Aradului (în stația de autobuz de la Hanul Piraților) – str. Abatorului – Colegiu Tehnic „Andrei Șaguna” (stația de autobuz pentru linia 36) – Pod Decebal (stația de tramvai) – P-ța Decebal (stația de tramvai) – B-dul Dacia (stația de tramvai) – Pc. Olosig (stația de tramvai) – str. Corneliu Coposu (Perla)(stația de tramvai) – P-ța Rogerius (stația de tramvai) – Dacia Zig-Zag (stația de autobuz) – Pod CFR – debarcare/îmbarcare (stație de autobuz).

În această perioadă, pe tronsonul Cap linie Nufărul – Cap linie Ioșia, tramvaiele de pe linia 2 vor continua să asigure transportul călătorilor. De asemenea, pentru a facilita deplasarea călătorilor pe tronsonul Cap linie Pod CFR – Cap linie Sinteza, vor fi efectuate curse cu tramvaiele pendulare.

OTL Oradea își cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și le mulțumește pentru înțelegere în timpul desfășurării acestor lucrări de reabilitare a infrastructurii de transport public. Echipa OTL Oradea înțelege că aceste lucrări temporare pot aduce anumite neplăceri, dar sunt necesare pentru asigurarea unui sistem de transport eficient și modern în municipiul Oradea.

Călătorii sunt încurajați să se informeze în prealabil cu privire la programul de circulație și să consulte canalele oficiale de comunicare ale OTL Oradea, inclusiv aplicația OTL Oradea disponibilă în magazinele de aplicații, pentru informații actualizate. OTL Oradea își exprimă recunoștința față de călători pentru înțelegere și colaborare pe durata acestor lucrări importante pentru îmbunătățirea infrastructurii de transport public din Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.