Arbitraj video în Liga 1 de anul viitor

Reactia FRF dupa anuntul LPF conform caruia se va implementa sistemul VAR: „Arbitrii vor fi pregatiti la startul sezonului viitor”

 

LPF a anuntat ca sistemul VAR va fi implementat in Liga 1 din sezonul 2020/2021.

FRF a reactionat dupa anuntul LPF si spune ca saluta initiativa si da asigurari ca arbitrii vor fi pregatiti pentru a putea lucra cu sistemul VAR.

„Federatia Romana de Fotbal a primit cu bucurie anuntul LPF facut prin intermediul site-ului oficial si precizeaza ca a demarat deja proiectul de implementare a sistemului VAR. FRF a sustinut inca de la inceput necesitatea acestuia in Liga 1 si apreciaza că LPF a reusit sa gaseasca resursele financiare necesare.

In acelasi timp, Federatia Romana de Fotbal este pregatita sa asigure resursele umane. In cadrul acestui proiect, la inceputul verii, FIFA si UEFA au fost anuntate, in luna septembrie a fost format un grup de lucru in cadrul FRF, iar urmatorul pas este intalnirea cu reprezentantii IFAB, intalnire ce urmeaza sa aiba loc in urmatoarele saptamani.

Un comentariu la „Arbitraj video în Liga 1 de anul viitor

  • 7 octombrie 2019 la 12:38 pm
    Permalink

    FRF trebuia sa anunte si implementarea furtului si a slugoismului si sclaviei degeaba ai VAR de la puiEFA daca nu respect cele scris in ROAR

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: