Motiunea de cenzura amanata din cauza unei inmormantari

Mare dandana si cu motiunea de cenzura fluturata de prin luna mai si tot amanata din diverse cauze.

Dupa ce in sfarsit s-au strans semnaturile si a fost depusa, a iesit scandalul cat casa, pentru ca Puterea ar fi vrut sa se voteze intr-o zi de sambata.
Cu toate ca Opozitia striga ca din gura de sarpe ca acest Guvern trebuie sa plece ~de indata~(pentru ca tot e la moda) si ca nu mai trebuie sa ramana la guvernare nici macar o singura zi, cand a fost vorba sa vina la ~serviciu~ intr-o zi de sambata s-au cam codit senatorii si deputatii, care oricum nu prea dau dare de seama despre cum si ce fac pentru caruta de bani pe care o incaseaza de la Parlament.

Chiar? Cam cate zile pe an lucreaza un parlamentar?

Ei bine, pana la urma motiunea de cenzura a fost citita aseara si va fi votata joia viitoare.

Pe surse, am aflat ca un alt motiv pentru care semnatarii motiunii nu ar fi vrut in ruptul capului ca aceasta sa fie votata sambata, este decesul fostului senator UDMR Pete Istvan. Inmormantarea acestuia a fost programata initial sambata, dar pentru ca sambata nu sunt curse de avion Bucuresti-Oradea si Oradea-Bucuresti, parlamentarii UDMR nu ar fi participat la vot. Deloc favorabil pentru Opozitie!

S-a tot cautat o solutie pentru a impaca si capra si varza, asa ca s-a ajuns pana la urma ca inmormantarea sa fie devansata pentru vineri, adica pentru azi.
Asa ca ne asteptam ca o multime de parlamentari si alti oficiali de stat sa fie prezenti astazi la Oradea, la inmormantarea celui de numele caruia se leaga proiectul de subventionare a agriculturii.

Cine a fost Pete Istvan poti afla de aici.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Un comentariu la „Motiunea de cenzura amanata din cauza unei inmormantari

  • 6 octombrie 2019 la 10:51 am
    Permalink

    Trebuia sa se faca Adunarea plenului si motiunea la Oradea

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: