15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

O convocare de ”ridicat moralul” – atletul orădean revine

Transferat de la CSM Oradea la CSM Craiova, atletul orădean Laviniu Chiș a obținut în ultima perioadă mai multe rezultate notabile, care au culminat cu o convocare la naționala României de atletism pentru Campionatul European de Cros din Italia, de la Milano, în decembrie.

Antrenat de maratonistul Marius Ionescu și orădeanul Călin Laza, Laviniu a reușit să iasă din conul de umbră în care a intrat în ultimii doi ani: locul 1 la București și Timișoara, și după aceste curse performanța remarcabilă – calificarea obținută la Botoșani cu echipa de 4500 de metri mixt în cadrul Campionatului Național.

Înainte de transferul la Craiova, Laviniu s-a antrenat într-un cantonament la înălțime la Piatra Arsă – oferit de CSM Craiova ca un avans la un eventual transfer, acolo unde a confirmat așteptările și a decis să părăsească clubul natal. Din păcate, la Oradea atletismul nu este suficent de sprijinit de către cei care ar putea face acest lucru, iar până când acest lucru nu se va schimba, orașul de pe malurile Crișului Repede va produce în continuare campioni care vor evolua pentru alte echipe, sau se vor pierde.

Dar, ”prima iubire nu se uită niciodată” așa ca Laviniu a revenit acasă pentru o conferință de presă în care a anunțat această performanță. Dovadă că nu contează atât de mult cât te văd ”străinii”, cum contează cum te văd ”ai tăi”.

Ascultă interviul acordat reporterului Florin Mihalca, de la radio Transilvania:

Material difuzat la radio Transilvania în 09 noiembrie.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?