Acasă Muzeul Țării Crișurilor Seară muzicală la muzeu – talent și emoție pe scenă

Seară muzicală la muzeu – talent și emoție pe scenă

0

Într-o atmosferă plină de pasiune și muzică, Tipografia de Idei și Centrul de Cultură al Județului Bihor, prin Școala de Arte „Francisc Hubic,” au plăcerea de a vă invita la evenimentul „Seară Muzicală la Muzeu,” care se va desfășura sâmbătă, 9 septembrie 2023, începând cu ora 20.00, în incinta pitorească a parcului Muzeului Țării Crișurilor.

Această seară muzicală promite să fie o experiență de neuitat, aducând pe scenă absolvenți ai specializărilor de improvizație jazz – pian, chitară și canto – muzică ușoară. Audiența va avea ocazia să se bucure de interpretări live remarcabile, cu un repertoriu divers ce cuprinde piese instrumentale din genurile pop-rock și jazz, precum și melodii vocale din sfera muzicii pop. De la clasicele „Girl from Ipanema” și „Happy” la hit-uri contemporane precum „Shallow” și „Can’t Stop the Feeling,” publicul va fi răsfățat cu 90 de minute de muzică de calitate într-un mediu relaxant și prietenos.

Școala de Arte „Francisc Hubic” este un nume respectat în lumea artistică, oferind o platformă educațională de înaltă calitate pentru dezvoltarea talentelor artistice ale elevilor. Această școală se dedică formării tinerilor artiști în domenii precum muzica, dansul, teatrul și arta plastică.

Artiștii care vor urca pe scenă includ:

 • Improvizație jazz – pian (Prof. Cristian Moldoveanu):
  • Damaris Demeter
  • Mihai Dunca
 • Canto muzică ușoară (Prof. Lăcrămioara Deac):
  • Ana Rotar
  • Briana Magdaş
  • Larisa Fanea
  • Horațiu Foișor Letea
  • Marius Oltean
  • Malec Esther
 • Chitară (Prof. Kasa Tamás):
  • Mihai Țenț

În deschiderea evenimentului, publicul va avea ocazia să-l asculte pe Andrei Arad, un tânăr carismatic și talentat care s-a familiarizat cu muzica la o vârstă fragedă și și-a continuat evoluția muzicală sub îndrumarea unor profesori dedicați. Cu doar 14 ani, Andrei a urcat pe scene mari și a cântat alături de artiști renumiți precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, trupa IRIS și Trupa Făra Zahăr. El este o promisiune în lumea muzicală și va aduce o notă specială evenimentului.

Această seară muzicală este organizată cu sprijinul Muzeului Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrului de Cultură al Județului Bihor, Armonix Centru Educațional SRL, și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea. De asemenea, partenerii privați, Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea, au contribuit la succesul acestui eveniment cultural.

Evenimentul face parte din proiectul cultural estival „Tipografia de Idei” | #hailamuzeu și este implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446. Acesta este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională, și cofinanțat de statele partenere, România și Ungaria.

Vă așteptăm cu inimile deschise la un spectacol muzical de excepție, unde veți avea parte de emoție și talent pe măsură. Intrarea este gratuită, iar noi vă mulțumim pentru susținerea acordată.

Rețineți că acest program este destinat finanțării de proiecte comune româno-ungare care abordează nevoi identificate pe ambele laturi ale graniței și contribuie la dezvoltarea sustenabilă a zonei eligibile.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

× Ai vreo întrebare?
Exit mobile version