Uipalotai Alessia, de la Crișul medaliată la Cupa României de Karate Interstil

0
97

Talentul și perseverența au fost recompensate la Cupa României de Karate Interstil din acest an, desfășurată în Sfântu Gheorghe, unde aproximativ 800 de sportivi au concurat la cel mai înalt nivel tehnic. Printre acești luptători de excepție s-au numărat și cei de la Secția de karate a Clubului Sportiv Crișul, sub îndrumarea antrenoarei Mezei Tünde. Ei au dat tot ce au avut mai bun pentru a-și reprezenta cu mândrie clubul și orașul, iar rezultatele lor au fost cu adevărat remarcabile.

Dintre cei șase sportivi de la Clubul Sportiv Crișul prezenți la competiție – Groze Izabela, Moldovan Christian, Domján Ariana, Tiponuț Andrei, Boșca Patricia și Uipalotai Alessia – aceasta din urmă s-a evidențiat prin performanța sa notabilă. Alessia Uipalotai a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria 12-13 ani, -42 kg, obținând medalia de bronz.

Alessia este un exemplu de determinare și pasiune pentru karate, iar rezultatul obținut la această competiție prestigioasă demonstrează talentul ei și munca depusă în sala de antrenament. Este un moment de mândrie nu doar pentru sportiva în sine, ci și pentru antrenoarea sa, Mezei Tünde, și pentru întregul Club Sportiv Crișul.

Această performanță remarcabilă subliniază importanța susținerii sportului la nivel local și a oferirii de oportunități tinerilor talentați pentru a-și valorifica potențialul. Felicitări Alessia Uipalotai pentru medalia de bronz și pentru reprezentarea excepțională a Clubului Sportiv Crișul la Cupa României de Karate Interstil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.