27.8 C
Oradea
luni, septembrie 25, 2023
AcasăTerapii alternativeVrei un ten frumos, dar și sănătos?

Vrei un ten frumos, dar și sănătos?

Lamiderm APEX este cel mai eficient ser de regenerare a celulelor pielii la nivel mondial. Compania Dermatest a declarat acest ser, drept cel mai bun ser din lume în 2020 pentru regenerarea pielii (echivalentul premiului Nobel în lumea suplimentelor nutriționale).

Este biologic natural și conține extractul fertilizat de ou, patentat de LifePharm, care, clinic dovedit, stimulează producția celor trei  componente ale pielii, redându-i elasticitatea, fermitatea și luminozitatea. În doar 3 zile, crește nivelul fiziologic al colagenului cu 250%, elastinei cu 200% și fibronectinei cu 350%.

Colagenul face pielea mai compactă, elastina crește elasticitatea pielii, iar fibronectina susține și îmbunătățește matricea pielii și accelerează vindecarea rănilor.

Formula de extract fertilizat din ouă este, de asemenea, o sursă de lisil oxidază, o enzimă naturală găsită în pielea umană, esențială pentru o piele sănătoasă și un aspect tânăr, influențează lungimea și fermitatea fibrelor pielii. Adăugarea de extract elvețian de plante reduce petele întunecate ale pielii cu 70% și îmbunătățește tonusul pielii, iluminând fața.

Amestecul exclusiv de kiwi, căpșuni, rodie, afine și extract de fructe de afine ajută la refacerea pielii deteriorate și la regenerarea celulelor pielii. Combinația dintre CoQ 10, vitamina C și vitamina E combate radicalii liberi, încetinind îmbătrânirea pielii. În plus, uleiul de cocos și sucul de aloe vera optimizează absorbția naturală a ingredientelor.

LAMIDERM APEX este o terapie de regenerare/întinerire 100%!

Lifepharm Lamiderm Apex – ser celule stem

Îl poți comanda online, chiar acum de AICI

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: