3 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăMondenCât mai costă virginitatea?

Cât mai costă virginitatea?

Și-a vândut virginitatea unui politician, pentru o sumă uriașă. Ce au făcut timp de 2 luni

O tânără susține că și-a vândut virginitatea unui politician, pentru suma de 1.3 milioane de lire.

Lia este o tânără în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie, care consideră că vânzarea virginității este ”un pas important pentru emancipare”. Tânăra a publicat un anunț pe un site, în care a spus ce oferă, iar ”câștigătorul” a fost un politician, în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Mai mult, Lia susține că înainte de a-și pierde virginitatea, a ieșit în oraș cu bărbatul, timp de două luni. În tot acest timp, politicianul a mai cheltuit câte 17.700 de lire lunar, cu tânăra, potrivit Daily Mail

În aceste două luni, cei doi au ajuns să se cunoască mai bine, iar Lia a decis să vrea să își piardă virginitatea cu politicianul, contra sumei de 1.3 milioane de lire.

Lia spune că bărbatul este foarte educat și s-a comportat exemplar cu ea. ”Este impresionant să cunoști o persoană care are o asemenea influență. Nu am cum să găsesc o astfel de persoană, care să fie și de vârsta mea”.

Se spune că bărbații își caută toată viața jumătatea. Deci, dacă politicianul are 50 de ani ar fi trebuit să își găsească o domnișoară de 25. Cum tânăra are doar 24 de ani, presupunem că alegerea este greșită, cel puțin din punct de vedere aritmetic.

 

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?