22.2 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Buy now

spot_img

Seară de gală la Săptămâna Modei de la Milano unde a fost prezentată cea mai nouă colecție Versace.

Pentru primăvara și vara viitoare, designerul italian mizează pe ținute în culori vii și croieli îndrăznețe.

Vedeta defilării a fost artista Jennifer Lopez. În vârstă de 50 de ani, starul pop a venit pe catwalk cu spectaculoasa rochie verde semnată Donattela Versace, pe care a purtat-o și în urmă cu 20 de ani pe covorul roșu la premiile Grammy.

Sursă:

Cum a ajuns rochia verde purtată de Jennifer Lopez la Grammy 2000 să ducă la apariția instrumentului ”Imagini” din Google

Unul dintre șefii Google a povestit că rochia verde purtată de Jennifer Lopez la premiile Grammy 2000, îmbrăcată din nou în weekend de cântăreață, a dus la crearea paginii de căutare de imagini a Google.

În anul 2000, atunci când Jennifer Lopez a apărut pe covorul roșu a premiilor Grammy îmbrăcată într-o rochie verde, vaporoasă care avea un decolteu adânc până în zona taliei, lumea nu era obișnuită cu astfel de ținute, scrie Business Insider.

Până atunci ținutele de pe covorul roșu erau spectaculoase, dar vedetele evitau să pună accentul pe sexualitate atunci când venea vorba de alegerile făcute. De aceea, apariția lui Lopez în rochia verde semnată de Versace a reprezentat un punct de cotitură pentru internet.

Eric Schmidt, președintele executiv al Google povestește că „La vremea respectivă, a fost cea mai populară interogare de căutări pe care am văzut-o vreodată: J.Lo poartă rochia aia”. Șeful Google continuă spunând că ”Atunci s-a născut căutarea de imagini Google”.

”Cofondatorii noștri, Larry page și Sergey Brin – ca toți inventatorii de succes – au început cu imaginile când a fost evident că oamenii voiau mai mult decât text. Acest lucru a devenit evident după Premiile Grammy din 2000 când Jennifer Lopez a purtat o rochie care a atras atenția întregii lumi”,

 a povestit Schmidt.

J Lo a fost întrebată recent dacă știa că ținuta ei a inspirat instrumentul de căutare imagini al Google.

”Am auzit despre asta. Cine s-ar fi gândit”, a răspuns cântăreața. Glumind, ea a spus că nu a primit până acum nimic din partea Google pentru contribuția ei și a spus că ar vrea ”o mică parte… un camion plin cu bani”.

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, a avut o apariție explozivă vineri seara, 20 septembrie, la Milano Fashion Week. Actrița a îmbrăcat din nou celebra rochie verde pe care a purtat-o la Premiile Grammy acum 20 de ani, însă, într-o variantă mult mai îndrăzneață.

https://www.youtube.com/watch?v=gyd0uEyy0GM

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?