14.1 C
New York City
marți, mai 21, 2024

Buy now

spot_img

Evită Podul Dacia! Din cauza aceasta, și Drumul expres va fi aglomerat

„Comisia de circulaţie a aprobat restricționarea traficului pe podul Dacia, prin închiderea benzii 1 și devierea traficului pe banda 2 și pe linia de tramvai pe ambele sensuri de circulație, de luni, 23 septembrie, până la data de 10 noiembrie”.

Se așteaptă ambuteiaje cel puțin la orele când copiii sunt duși/aduși de la școală și nu doar pe Gen Magheru ci și pe Aleea Ștrandului, la fel ca orele când adulți ies de la serviciu.

Pe Gen. Magheru, la intersecția cu Parcul Traian și Aleea Ștrandului, șoseaua are noi linii, galbene, iar în weekend, mulți șoferi au fost nedumeriți de direcția pe care trebuie să o urmeze.

De vineri începând, Drumul expres a devenit neîncăpător la orele dimineții, așa cum probabil va fi de acum încolo, pentru cei care nu vor mai putea accede prin șantierul de la intersecția Gen. Magheru – Aleea Ștrandului – Parcul Traian.

Pasul următor va fi oprirea circulației pentru tramvaie, ca să se înceapă efectiv forajele pentru noul pasaj. La finalul acestei lucrări ce restricționează traficul de azi, se va trece, probabil la început de iarnă, la execuția propriu-zisă a pasajului subteran de sub Magheru, care va implica oprirea tramvaielor pentru aproximatv două luni.

Potrivit bihon.ro, toți copacii de pe o parte și cealaltă a Aleii Ștrandului și până în dreptul hotelului au fost sacrificați.

După finalizarea lucrărilor, pe Podul Dacia se va putea circula pe câte 3 benzi pe sensul de mers, la care se adaugă cele două fire de tramvai.

Calea de tramvai va rămâne în continuare de 3 m pe sensul de mers, iar trotuarul de la 5,25 m va fi redus la 2,50 m pe sensul de mers. După reabilitare, podul va avea aceași lățime de 32,1 m, doar că va fi reconfigurată circulația pe pod.

 

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?