Simona Halep, apariție de senzație la gala de la Wuhan

0
205

Rochia roșie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucătoare de tenis

Simona Halep va debuta, curând, la turneul de la Wuhan în proba de simplu. Până atunci, însă, a făcut senzație cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucătoarelor, găzduită de organizatori în debutul competiției.

Înainte de a debuta pe teren, Simona Halep a participat la o petrecere găzduită de organizatorii turneului. Jucătoarele au avut parte de o prezentare de gală, iar Halep le-a eclipsat pe posibilele adversare.

Simona Halep a purtat o rochie roșie superbă, asortată cu niște pantofi bej, cu toc, și a fost așteptată cu covorul roșu.

Sportiva s-a pozat între doi urși panda uriași, iar apoi a apărut într-o altă fotografie ținând în mână un urs panda micuț, unul dintre simbolurile Chinei și în același timp mascota competiției.

Simona Halep va debuta la turneul de la Wuhan în compania învingătoarei dintre Strycova și Wang.

Halep este la a şasea sa participare la Wuhan Open. Cel mai bun rezultat a fost semifinala din 2016, când a fost învinsă de Petra Kvitova, care a și câștigat trofeul.

Simona Halep și-a făcut debutul la Wuhan, dar în proba de dublu. Ea a jucat alături de Raluca Olaru. Cele două sportive au reușit să se impună în fața adversarelor.

Simona Halep speră la câștigarea trofeului de la Wuhan, după eșecul de la US Open, când a fost eliminată după al treilea meci. Sportiva noastră mai poate aduna puncte în palmares și mai poate urca în clasamentul WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.