Trasee ale liniilor de autobuz deviate în perioada 13-15 iulie 2023

0
106

În urma unor lucrări necesare pentru reabilitarea rețelei de termoficare, se vor efectua devieri ale traseelor ​​unor linii de autobuz în intervalul 13-15 iulie 2023.

Aceste modificări au ca scop asigurarea siguranței și bunei desfășurări a lucrărilor, dar și minimizarea disconfortului pentru călători.

Tronsonul afectat se află între străzile Tudor Vladimirescu și Alexandru Cazaban, iar traseele următoarelor linii de autobuz vor fi deviate:10, 14, 19, 21N, 24, 29, 30, 31, 33P, 33E și 37.

10, 14, 19, 21N, 24, 29, 30, 31, 33P, 33E și 37.

Acestea autobuze vor circula pe strada Meșteșugarilor, strada Lăpușului și șoseaua de centură. Stațiile de pe strada Alexandru Cazaban nu vor fi funcționale în această perioadă, iar călătorii sunt rugați stațiile de autobuz de pe strada Lăpușului.

Aceste devieri ale traseelor ​​sunt necesare pentru a permite desfășurarea în siguranță a lucrărilor de reabilitare a rețelei de termoficare. Acestea doresc să minimizeze disconfortul pentru călători și să asigure circulația eficientă a autobuzelor în viață.

Reabilitarea rețelei de termoficare este o măsură importantă pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului de încălzire în sezonul rece. În timpul devierilor traseelor, este recomandat ca călătorii să se informeze în prealabil despre modificările de traseu și să folosească stațiile de autobuz indicate pentru a-și continua călătoria fără întârzieri semnificative.

Autoritățile transmit scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și apreciază înțelegerea și cooperarea cetățenilor în această activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.