Am scapat

0
327

A renascut. Vine dupa cumapana vietii a slabit 4 kilograme 5-6 zile abia s-a ridicat din pat acum incet imi recapat puterile… El e Jason fostul basist din AC/DC.

AC/DC

Sunt intr-o perioada de refacere lenta de reincarcare a bateriilor. Cand a inceput totul mi s-a parut sarat chiar racoritoarele si biscuitii cu ciocolata de asemenea. Mai apoi dupa 2 zile numai simteam mirosurile deloc.

4-5 zile au fost critice cu o cadere fizica de necrezut. Respiratia devenea din ce in ce mai grea si nu puteam rosti o propozitie fara sa tusesc fara sa am senzatia voita de a tusi. Nu am avut puterea sa-mi tin ochii deschisi. Fiica mea cea mai mare si fosta nevasta veneau si imi aduceau mancarea si medicamentele la usa

Imi era groaza sa nu se infecteze si ele!

Cosmar si groaza cu tratament de antibiotice si ACC-600 si asta mi-a ajutat. E foarte important sa se constientizeze ca e pericol, fara sa fi avut contact cu persoane straine si fara sa fi calatorit in strainatate. Am fost la sala la squash si am socializat cu prietenii la o onomastica.

Cel mai sigur e sa stai acasa pentru ca poti sa fi contaminat atingand o clanta sau inhaland din aer o particula de praf infectata

Bine ca am scapat, aveti grija de voi sper sa ne vedem cu totii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.