12 C
Oradea
marți, octombrie 3, 2023
AcasăEntertainmentSporturiConvocare la echipa națională de box

Convocare la echipa națională de box

Scurt Clarisa de la Crişul, convocată la echipa naţională

Recent s-a încheiat Campionatul naţional de Box pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori, desfăşurat la Năvodari. În urma acestei competiţii , sportiva Clarisa Scurt, legitimată la Clubul Sportiv Crişul Oradea, fiind pregătită de instructorul Soane Bogdan, a fost convocată la echipa naţională a României , pentru a participa la Campionatul Mondial ce va avea loc în perioada 21.11.2023-05.12.2023 în Armenia.

Clarisa în anul 2022, la naţionalele organizate tot la Năvodari, a obţinut locul III , însă în acest ea s-a clasat pe prima treaptă a podiumului, devenind campioană naţională la juniori feminin, categoria de juniori 52 Kg.

“Este o bucurie şi o mândrie pentru clubul Crişul această convocare, primită de la Federaţia Română de Box. Seriozitatea cu care Clarisa şi Bogdan Soane, instructorul ei tratează pregătirea, prin foarte multă muncă şi devotament, dar şi profesionalism, şi-au spus cuvântul. Suntem foarte încrezători în abilităţile ei şi în faptul că are şanse mari şi reale să urce chiar pe primele trepte ale podiumului la Campioatele mondiale! ” – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crişul Oradea

Eveniment și oportunitate pentru copii : ziua selecţiei sportive majore, la Biharkeresztes

„Ziua Selecției Sportive Majore” a fost organizată sâmbătă, 16 septembrie în Sala Sporturilor din Biharkeresztes, la care a fost prezent și Clubul Sportiv Crișul Oradea, la invitația președintelui asociației doamnei Krisztina Farr.

Din partea clubului a fost prezentă doamna director Pető Dalma Csilla, doamna inspector de specialitate Popa Carmen, doamna consilier Debreczeni Edina, domnul antrenor Hașaș Marcel (polo) și doamna instructor Luminița Coraș.

Scopul acestui eveniment a fost de a promova ramurile sportive, în vederea atragerii cât mai multor tineri spre sport. Biharkeresztes (Ungaria), se află la doar 17 km de Oradea, astfel mulţi tineri pot alege să practice o disciplină sportivă, chiar şi la Clubul Crişul, mai ales dacă există doritori de a practica o disciplină care în localitatea Biharkeresztes, nu există.

„A fost un eveniment interesant şi totodată benefic, aş spune. Ne-am întâlnit cu foarte mulţi copii, tineri doritori de a practica sporturi pecum polo-ul pe apă de exemplu, neavând posibilitatea. Din acest motiv am acceptat cu drag să prezentăm secţiile clubului Crişul şi să asigurăm posibilitatea ,tinerilor doritori de a-şi urma o carieră în domeniul sportului, pentru a ajunge la performanţă şi înaltă performanţă, că uşile noastre sunt deschise.” – – Pető Dalma Csilla, director C.S. Crişul Oradea

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: