Atletul Mihai Sorin Dringo cucerește bronzul la Universiada din China, stabilind un nou record național pentru România

0
101

Sportivul de la CSU CSM Oradea se declară „fericit și mulțumit” de performanța sa de excepție în proba de 400 metri plat la Jocurile Mondiale Universitare din Chengdu

Mihai Sorin Dringo, atletul de la CSU CSM Oradea, a adus o nouă bucurie sportului românesc, câștigând medalia de bronz la proba de 400 metri plat, în cadrul Jocurilor Mondiale Universitare din Chengdu, China. Performanța sa impresionantă de 45,27 secunde a fost nu doar suficientă pentru a urca pe podium, dar și pentru a stabili un nou record național pentru România.

Un moment incredibil și o cursă misterioasă

Mihai Sorin Dringo, unul dintre cei mai talentați sportivi ai Universității din Oradea, a declarat că a trăit cea mai incredibilă cursă din viața sa. Cu o determinare de neegalat și o formă fizică excelentă, atletul a reușit să obțină un rezultat care l-a depășit chiar și pe el. „Nu am cuvinte, sincer. Cum am reușit acest rezultat e încă un mister pentru mine. Pot spune că, în timpul cursei, parcă alerga cineva în corpul meu”, a spus Dringo.

În ciuda unei ușoare indispoziții resimțite înainte de cursă, Mihai Sorin Dringo nu a lăsat nimic să îi stea în calea succesului. „Simțeam că mă dor picioarele, dar nu am vrut să las asta să mă oprească. E ceva normal după două curse anterioare foarte disputate”, a mărturisit atletul orădean.

Drumul către viitoarele provocări

Cu pasiunea pentru atletism în inimă, Mihai Sorin Dringo și-a stabilit un plan ambițios pentru viitor. După revenirea în țară pe 9 august 2023, sportivul va lua o scurtă pauză pentru relaxare, având în vedere că finalul sezonului s-a încheiat cu o performanță memorabilă în China.

Cu ochii deja îndreptați spre viitoarele provocări, Dringo își propune să se concentreze asupra pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Visul său este să reprezinte cu mândrie România la cea mai importantă competiție sportivă din lume.

Un triumf pentru România și Oradea

Întregul oraș Oradea și România întreagă sărbătoresc performanța extraordinară a lui Mihai Sorin Dringo la Universiada din China. Medalia de bronz câștigată în proba de 400 metri plat este o mândrie pentru națiune și o dovadă a talentului și dăruirii atletului din Oradea.

Astfel de realizări impresionante reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi, iar performanța lui Dringo este un exemplu demn de urmat pentru cei pasionați de atletism și pentru toți cei care cred în puterea ambiției și a muncii susținute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.