22.2 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Buy now

spot_img

„Eveniment caritabil ‘Manifest pentru autism’ – o invitație la solidaritate și sensibilizare”

Asociația S.O.S. Autism Bihor vă invită să vă alăturați acestui masterclass caritabil cu scopul de a sprijini persoanele cu autism și familiile lor.

Asociația S.O.S. Autism Bihor, în parteneriat cu Maxx Ionuț și Varga Eduard, are onoarea de a vă invita la un eveniment cu adevărat special – masterclass-ul caritabil „Manifest pentru Autism”. Acesta se va desfășura la Arena Antonio Alexe, în data de 23 septembrie, începând cu ora 17:00.

Scopul principal al acestui proiect inedit este de a sensibiliza publicul asupra dificultăților cu care se confruntă persoanele diagnosticate cu tulburări din spectrul autist și familiile acestora. Ne dorim ca oamenii să înțeleagă mai bine ce înseamnă autismul și să ofere sprijinul necesar pentru integrarea acestor persoane în comunitate.

Un aspect important de menționat este faptul că terapia de recuperare pentru persoanele cu autism este costisitoare, necesitând resurse financiare considerabile. Această povară este suportată în mare parte de către familiile acestor persoane. Cu toate acestea, cu ajutorul terapiei potrivite, tinerii beneficiari ai Centrului de Zi „S.O.S. Autism Bihor” pot dobândi abilități esențiale pentru o viață independentă și integrată.

Participarea dumneavoastră la acest masterclass caritabil nu este doar o ocazie de a vă bucura de o clasă de zumba specială, ci și o modalitate de a face o schimbare pozitivă în viețile celor afectați de autism. Iată cum puteți contribui:

  • Donația minimă
    • 125 lei (după 15 septembrie 2023, inclusiv în ziua evenimentului, 23 septembrie 2023)

Donațiile pot fi făcute direct în contul asociației: RO55 RNCB 0032 0732 8002 0001 sau prin Revolut (vă rugăm să menționați numele dumneavoastră și numărul de persoane pentru care se face donația pentru acces rapid) la numărul: +40744 559 154.

Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment caritabil vor fi donate integral Asociației S.O.S. Autism Bihor, contribuind astfel la susținerea continuă a acestor persoane și la îmbunătățirea calității vieții lor.

Vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați acestei cauze nobile și să împărtășiți dragostea și susținerea pentru cei care au nevoie de ea. Cu fiecare pașă în această clasă de zumba, puteți face o diferență reală în lumea persoanelor cu autism.

Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să contactați Asociația S.O.S. Autism Bihor la adresa de e-mail sau numărul de telefon menționate pe site-ul lor oficial.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?