12 C
Oradea
marți, octombrie 3, 2023
AcasăLocalCumpără apă! Se spală din nou conductele

Cumpără apă! Se spală din nou conductele

Dacă locuiești pe malul stâng al Crișului Repede atunci trebuie să îți faci provizii de apă potabilă.

În nopțile de luni și marți se va întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 10 seara și 8 dimineața, după cum anunța Compania de apă într-un comunicat.

SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţii din ziua de miercuri spre joi 02.10.2019 / 03.10.2019, furnizarea apei potabile se va întrerupe total,  între orele 23:00 şi 09:00.Acest lucru se datorează efectuării lucrărilor de remediere în regim de urgenţă a unei avarii apărute în Staţia de Pompare SP2-Calea Clujului.
     Rugăm consumatorii să îşi asigure rezerve de apă suficiente. Menţionăm că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate ai apei. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

În cursul weekendului, locuitorii din cartierul Nuărul s-au confruntat cu mari deficiențe în calitatea apei de la robinet, ore întregi aceasta neputțnd fi folosită.

Binențeles că nimeni nu și-a cerut scuze și nici nu se va acorda vreo reducere la apa aruncată la gârlă degeaba. Toată apa neagră care a curs vineri și sămbătă în zona străzilor Nufărului și Constantin Nottara va fi contorizată în factura lunii octombrie.

Așteptăm prima inițiativa a unei asociații de proprietari prin care Compania de Apă să fie dată în judecată pentru pagube. Asta dacă ne deranjează cu adevărat. Dacă nu, atunci să plătim în continuare furtul din buzunare.

Dovada că se poate o găsești aici:

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: