12.3 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Buy now

spot_img

OTL Oradea – Alegerea ta pentru destinația cea mai fierbinte a verii: Festivalul Thermal Days din Băile Felix!

A venit momentul pentru iubitorii de muzică și distracție să-și marcheze calendarul, deoarece Festivalul Thermal Days se apropie cu pași repezi. Cu toate acestea, veștile nu se opresc aici! OTL Oradea a anunțat o facilitate specială care face participarea la eveniment mai ușoară ca niciodată. Așa că, dacă te întrebi cum să ajungi la Băile Felix fără griji, ia în considerare transportul public oferit de OTL.

Confort și comoditate practică

Într-un comunicat de presă recent, OTL Oradea a dezvăluit că programul curselor de autobuz care circulă spre Băile Felix (linia 511) va fi prelungit până la ora 24 în weekendul 12-13 august. Acest pas înainte în planificarea transportului public oferă participanților la Festivalul Thermal Days o opțiune comodă pentru a ajunge la eveniment și a se întoarce acasă în siguranță, fără a-și face griji cu privire la transport.

Ce te așteaptă la Festivalul Thermal Days?

🎤 Concerte Live de Excepție: Festivalul Thermal Days va avea o serie de concerte live, cu artiști și formații de renume. De la Cargo la Compact, Direcția 5 și Lil’ Rose, scena va vibra de energie muzicală.

🏖️ Relaxare și Distracție: Atmosfera relaxantă a Băilor Felix se va completa cu muzică și divertisment, oferindu-ți ocazia să te relaxezi într-un cadru de poveste.

🎉 Experiențe pentru Toată Familia: Indiferent de vârstă, festivalul oferă activități speciale pentru fiecare membru al familiei. Ateliere de creație, jocuri interactive și surprize vor face ca fiecare să se simtă special.

Alege transportul convenabil

Așadar, în loc să îți faci griji cu privire la parcare sau să cauți rute de transport, poți să te bazezi pe OTL Oradea pentru a-ți oferi o călătorie convenabilă și plăcută. Biletele pentru autobuz pot fi achiziționate de la șofer sau prin SMS, la un preț accesibil de doar 4 lei.

Încheie vara cu un eveniment muzical de neuitat și profită de opțiunea oferită de OTL Oradea pentru a ajunge la Festivalul Thermal Days în cel mai convenabil mod posibil!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?