27.2 C
Oradea
joi, septembrie 28, 2023
AcasăLocalSurpriză a polițiștilor bihoreni pentru o adolescentă din Fânațe, pasionată de profesia...

Surpriză a polițiștilor bihoreni pentru o adolescentă din Fânațe, pasionată de profesia de polițist

POLIȚIȘTII BIHORENI ADUC BUCURIE ÎN ZIUA DE NAȘTERE A UNEI ADOLESCENTE PASIONATE DE MESERIA DE POLIȚIST

Într-o zi specială pentru Andra, o tânără din Fânațe, polițiștii bihoreni au organizat o surpriză memorabilă pentru a marca împlinirea vârstei de 14 ani. Pasiunea ei pentru profesia de polițist a fost răsplătită cu un gest deosebit din partea echipei de la Secția nr.10 de Poliție Rurală Ștei.

Andra, care încă frecventează clasa a 8-a, are un vis clar în fața ochilor: să devină polițistă și să își folosească puterea dreptății pentru a ajuta oamenii. Tânăra și-a propus să urmeze cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București pentru a-și îndeplini acest vis nobil.

Cu complicitatea familiei, polițiștii bihoreni au pregătit o surpriză inedită pentru ziua de naștere a Andrei. Două polițiste, reprezentante ale Secției de Poliție Rurală, au sosit la locuința ei, într-un autoturism de serviciu, cu un buchet de flori, un tort delicios și urări calde.

Reacția Andrei a fost de neuitat: un zâmbet larg pe buze și bucurie în suflet. Gestul generos al polițiștilor i-a umplut inima de recunoștință și entuziasm pentru ceea ce își dorește să devină. Echipa de la Secția nr.10 de Poliție Rurală Ștei este mândră să susțină astfel de aspirații și să aducă zâmbete pe chipurile celor tineri care visează să facă lumea un loc mai bun.

În numele polițiștilor bihoreni, îi urăm lui Andra un sincer „La mulți ani!” și îi mulțumim că împărtășește cu noi pasiunea pentru această nobilă meserie. Îi dorim să-și îndeplinească toate visele și să aibă o carieră de succes în slujba dreptății și a comunității. Cu sprijinul și energia ei pozitivă, suntem încurajați să mergem mai departe pe drumul nostru. Felicitări, Andra, și să ai parte de o zi de naștere minunată!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: