Modificări în traseul liniei de autobuz 14: O nouă rută începând din 9 August

0
101

Oradenii care utilizează autobuzul pentru a se deplasa în oraș trebuie să țină cont de o schimbare temporară în traseul liniei 14. Începând din 9 august 2023 și până pe 22 august 2023, modificări vor fi implementate în zona T. Vladimirescu din cauza lucrărilor în desfășurare.

Modificări temporare pentru o infrastructură mai bună

Într-un comunicat de presă proaspăt emis, autoritățile au anunțat că traseul liniei 14 de autobuz va suferi o deviere în perioada menționată, în sensul de mers spre Cimitirul Rulikowski. Începând de la stația Whilliam Shakespeare (RER), autobuzul va urma un alt traseu, anume: B-dul Decebal – str. Iuliu Maniu – str. Avram Iancu, iar apoi va reveni pe traseul obișnuit.

În timpul perioadei de modificare, stația P-ța Unirii/Ep. Greco Catolică nu va fi operațională. În schimb, călătorii vor avea la dispoziție stațiile Centrul Istoric 1 și Centrul Istoric 2 de pe str. Iuliu Maniu pentru îmbarcare și debarcare.

Planifică-ți călătoria cu încredere

Această modificare temporară vine ca urmare a eforturilor depuse pentru îmbunătățirea infrastructurii în zona T. Vladimirescu. Chiar dacă modificările în traseu pot aduce unele ajustări în rutina ta zilnică, aceasta va contribui la o infrastructură mai bună și la o experiență de călătorie îmbunătățită.

Înainte de a te îmbarca în autobuz, asigură-te că ai la îndemână informații actualizate privind noile stații de îmbarcare și debarcare pentru a-ți planifica călătoria cu încredere.

Pentru informații detaliate și actualizări legate de aceste modificări, te invităm să accesezi site-ul OTL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.