11.9 C
New York City
duminică, aprilie 14, 2024

Buy now

spot_img

Reluarea circulației cu autobuzele pe Calea Alexandru Cazaban: un pas înainte pentru OTL Oradea

Oradea Transport Local (OTL) anunță cu bucurie reluarea circulației cu autobuzele pe strada Calea Alexandru Cazaban, începând de vineri, 23 februarie 2024. Această decizie vine în urma finalizării lucrărilor edilitare desfășurate pe această arteră importantă din oraș.

Linii precum 14, 19, 29, 30, 31, 33E, 33P și 37 își vor relua traseele obișnuite, facilitând astfel călătoriile locuitorilor din Oradea către destinațiile lor preferate. Stațiile de autobuz „Sala Antonio Alexe” și „Piața Ioșia” vor fi din nou operaționale, oferind călătorilor un punct de pornire și de sosire în călătoriile lor zilnice.

Această reluare a circulației cu autobuzele pe Calea Alexandru Cazaban reprezintă un pas important pentru OTL Oradea în eforturile sale de a asigura un transport public eficient și accesibil pentru comunitatea locală.

Suntem dedicați să oferim servicii de calitate și să răspundem nevoilor călătorilor noștri, iar reluarea circulației pe această rută este un exemplu în acest sens.

Pentru mai multe informații și actualizări privind serviciile de transport, vă invităm să urmăriți canalele noastre de comunicare online și aplicația OTL Oradea.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

× Ai vreo întrebare?