Aplicația OTL Oradea: acum cu funcții actualizate!

0
161

Aplicația OTL Oradea: o experiență de călătorie îmbunătățită

Oradea Transport Local (OTL) a lansat o nouă actualizare a aplicației lor mobile, care promite să faciliteze planificarea și efectuarea călătoriilor cu transportul public în Oradea. Această actualizare vine cu o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri menite să ofere utilizatorilor o experiență de călătorie mai eficientă și mai plăcută.

Principalele caracteristici ale acestei actualizări includ:

  1. Planificare avansată a călătoriilor: Aplicația poate acum să calculeze traseele în timp real, luând în considerare poziția actuală a mijloacelor de transport în trafic. Această funcție permite călătorilor să vadă când va ajunge următorul autobuz sau tramvai la stația lor și să-și ajusteze călătoria în consecință.
  2. Dotări pentru persoanele cu dizabilități: Aplicația afișează acum informații despre dotările destinate persoanelor cu dizabilități pentru fiecare mijloc de transport. Aceste informații includ prezența punții low-floor și a rampei pentru accesul persoanelor cu dizabilități în mijloacele de transport.
  3. Interfață îmbunătățită: Interfața aplicației a fost actualizată pentru a oferi o experiență mai plăcută și mai ușor de utilizat. Schimbarea culorii de fundal din albastru în roșu face mai ușor de distins versiunea actualizată a aplicației de cea veche.

Această actualizare este un pas important în direcția îmbunătățirii serviciilor de transport public din Oradea și în creșterea satisfacției călătorilor. Utilizatorii sunt încurajați să descarce și să încerce noua versiune a aplicației pentru a beneficia de toate aceste caracteristici noi și îmbunătățiri.

Pentru a descărca aplicația actualizată, călătorii pot accesa Google Play Store pentru dispozitivele Android sau App Store pentru dispozitivele iOS.

Demo utilizare aplicație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.