11.9 C
New York City
duminică, aprilie 14, 2024

Buy now

spot_img

Modificări importante în traseele autobuzelor OTL Oradea: îmbunătățiri pentru călători

Oradea Transport Local (OTL) anunță modificări semnificative în traseele liniilor de autobuz, începând cu data de 26 februarie 2024, în urma solicitărilor primite din partea călătorilor.

Potrivit comunicatului emis de OTL Oradea, ajustările vizează mai multe linii de autobuz din oraș, cu scopul de a îmbunătăți accesibilitatea și eficiența serviciilor de transport public.

Una dintre modificările majore este devierea traseului liniei 10, pe sensul de mers spre str.Ovid Densuşianu. Această modificare presupune o deviere de la Complexul Seleuşului spre Seleuşului nr. 16, apoi pe Calea Mareșal Averescu, Pod Averescu, Casa de Cultură, Piața 1 Decembrie/Bloc Turn, Parcul 1 Decembrie, și continuarea pe traseul normal. De asemenea, anumite stații precum Războieni, Autogara Războieni și Gara de Est nu vor mai fi operaționale pentru această linie.

În plus, traseele liniilor 13, 15 și 721 vor fi prelungite până la stația Centrul Civic/ANAF, iar stația Piața Emanuil Gojdu nu va mai fi operațională pentru aceste trasee.

De asemenea, traseul liniei 11 va fi prelungit de la Gara Centrală până în Piața Emanuil Gojdu, cu oprire în stația Magazinul Crișul, iar autobuzele vor opri în stațiile Magazinul Crișul și Autogara Ștefan cel Mare pe tronsonul prelungit. Stația Șirul Canonicilor nu va mai fi operațională pentru această linie.

Aceste modificări vin în urma unei evaluări atente a nevoilor călătorilor și reprezintă un efort continuu al OTL Oradea de a îmbunătăți experiența călătorilor în transportul public.

Pentru mai multe detalii și actualizări, călătorii sunt îndrumați să consulte aplicația OTL Oradea sau să acceseze site-ul oficial al OTL.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

× Ai vreo întrebare?