Șerban Huidu conduce același tip de mașină cu care a omorât 3 oameni

0
280

Șerban Huidu după a avut interdicție 6 ani de la șofat

 

Șerban Huidu s-a născut pe București, România și este un realizator român de radio și televiziune. Este cunoscut pentru prezentarea împreună cu Mihai Găinușă a emisiunii satirice Cronica Cârcotașilor, difuzată de Prima TV.

Pe 16 octombrie 2011, mașina condusă de Șerban Huidu a lovit frontal o Dacie Logan care venea din contrasens, în localitatea Timișul de Sus. Vedeta se afla în mașină împreună cu familia și bona copiilor. Impactul s-a produs într-o curbă, pe un carosabil umed.

Șerban Huidu a fost condamnat, pe 7 februarie 2013, la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după accidentul din toamna anului 2011 în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni. Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov a prevăzut și o interdicție pentru Huidu de a se urca la volan în următorii 6 ani. Termenul respectiv a expirat ieri, așa că începând de astăzi, Șerban Huidu poate conduce din nou o mașină.

Șerban Huidu rămâne fidel mărcii Mercedes

La un an de la teribilul accident în care a fost implicat Șerban Huidu, acesta a investit 60.000 de euro pentru a-și face cadou un Mercedes ML 350, aceași marcă, dar o variantă 2012 a bolidului care a provocat tragedia de pe DN1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.