27.2 C
Oradea
joi, septembrie 28, 2023
AcasăMondenGloburile de Aur 2019. Cele mai frumoase rochii

Globurile de Aur 2019. Cele mai frumoase rochii

Cea de-a 76-a ediție a Globurilor de Aur a reunit unele dintre cele mai frumoase apariții vestimentare! Fiecare vedetă a încercat să impresioneze fie prin culorile și croiul rochiei, fie prin materialele alese.

Globurile de Aur 2019. Cele mai frumoase rochii

Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în ținute în noaptea de duminică spre luni la prima mare ceremonie de premiere a anului. Globurile de Aur s-au decernat într-un hotel din Beverly Hills.

Decernate pentru prima dată în 1944, Golden Globes 2019 recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

Vedetele au făcut furori pe covorul roșu.

Globurile de Aur se află la cea de-a 76-a ediție, iar gazdele marelui eveniment au fost Sandra Oh și Andy Samberg. Vedetele au pășit cu încredere pe covorul roșu, sperând să plece acasă cu un premiu. Cel mai așteptat eveniment al anului 2019 a avut loc la hotelul Hilton din Beverly Hills. Distribuția filmului „Green Book” a plecat acasă cu cele mai multe premii – trei! În același timp, pelicula „Bohemian Rhapsody” a câștigat premiul pentru „cel mai bun film – dramă”.

Marea surpriză a fost „A Star Is Born”, care a obținut doar un trofeu, cel pentru „cel mai bun cântec original”, cu piesa „Shallow”, interpretată de Lady Gaga şi Bradley Cooper. Mulți se așteptau ca Lady Gaga să obțină premiul pentru cea mai bună actriţă într-o dramă, dar acesta i-a fost luat de Glenn Close pentru interpretarea din filmul „The Wife”.

 

 

 

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: