27.2 C
Oradea
marți, septembrie 26, 2023
AcasăUncategorizedVibe de vacanță la ștrandul cu valuri din Sânmartin!

Vibe de vacanță la ștrandul cu valuri din Sânmartin!

Curse de noapte, linia 512, pentru Waves Festival

Începând de vineri și până duminică, în timpul celei de-a doua ediții a Waves Festival, plăcerea de a participa la evenimentul de neuitat va fi amplificată de faptul că autobuzele OTL de pe linia 15 vor avea un program prelungit, circulând până la ora 02:00. Astfel, toți cei dornici să participe la distracția de la ștrandul cu valuri din Sânmartin vor avea parte de o modalitate comodă și sigură de a se întoarce acasă după eveniment.

Vara aceasta, distracția și muzica se îmbină într-un mod inedit la Waves Festival, un eveniment plin de energie și voie bună, dedicat în special tinerilor și adolescenților. În perioada 21 – 23 iulie 2023, stațiunea termală Sânmartin devine gazda celei de-a doua ediții a festivalului, ce promite să aducă zâmbete, muzică și experiențe de neuitat pentru toți cei care participă.

Atracții și activități pentru toate vârstele:

Waves Festival este organizat de Primăria Sânmartin și Asociația de Promovare a Turismului în Băile Felix și Băile 1 Mai, având ca scop punerea în valoare a stațiunii termale. Pentru toți cei prezenți, organizatorii au pregătit mai multe zone de agrement, pentru a satisface toate preferințele. Cei dornici de relaxare vor putea savura momente de liniște și distracție în chill zone, pe iarbă, pe bean bags, alături de decoruri luminoase și florale. De asemenea, cei mici se vor bucura de un kids corner, unde vor putea întâlni personaje din poveștile lor preferate și participa la ateliere de creație.

Concerte și distracție până dimineața:

Serile vor fi animare de concerte în aer liber, începând cu ora 18 și până dimineața la ora 4. În prima seară, vineri, vor urca pe scenă artiști îndrăgiți precum The Motans, Marko Glass și Bvcovia, alături de mixurile electrizante ale DJ-ilor Shumy, Vision, Vladimir și Pascal Jr.

Sâmbătă, atmosfera se va încinge cu muzica live a Deliei, alături de cântăreața Lil Rose și DJ-ii Manuel Riva, Maya Mar, Bigda și Rawdolff. Duminică, vedeta serii va fi trupa B.U.G. Mafia, care va aniversa 30 de ani de existență, aducând în fața publicului hiturile care au răsunat în întreaga țară. Alături de Caddy, Uzzi și Tataee, DJ Biga și Shumy, Andia, Holly Moly și DJ AlbWho vor completa atmosfera plină de energie și voie bună.

Bilete și prețuri accesibile:

Accesul la Waves Festival se va face pe bază de bilete și abonamente, disponibile pe site-urile Wavesfestival.ro, Livetickets.ro și Entertix.ro. Prețurile variază între 150 și 600 lei, iar tichetul VIP pentru toate cele trei zile este disponibil la cel mai înalt preț. Biletele pentru copii sub 14 ani sunt gratuite, însă aceștia trebuie să fie însoțiți de părinți.

Waves Festival este locul unde distracția, muzica și atmosfera de vacanță se îmbină armonios, oferind participanților momente de neuitat. Stațiunea Sânmartin devine pentru trei zile gazda celei mai îndrăgite petreceri estivale, unde muzica bună și voia bună sunt la ele acasă. Fii parte din acest eveniment plin de vibe de vacanță și bucură-te de trei zile de distracție, prieteni noi și amintiri de neuitat la Waves Festival!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: