Ruleta ruseasca

0
196
De ce a refuzat Suedia restrictiile?

Bine ati venit in lumea de dincolo! Suedia 

Suedia tara din Europa care nu a adoptat nici o restrictie si nici un impediment. Pe de o parte industriasii mana-n mana cu guvernul liberal a optat pentru continuarea activitatii economice cu orice pret, au mers pe idea infectarii in masa a populatiei si astfel micsorand perioada de infectare a populatiei.

Urmarile azi se inregistreaza 263 de decedati si peste 5200 de infectati testati.Sistemul de sanatate suedez nu este centralizat ci regionalizat asta insemnand ca fiecare unitate isi procura orice fel de material exact cum crede de cuviinta, strict de pe piata fara nici o posibilitate de stocare a materialelor auxiliare.

Sistemul de sanatate suedez este aprope saturat ei avand 2.7paturi de terapie intensiva la 1000 de locuitori. Medicii suedezi preconizeaza pastrarea in spital doar a bolnavilor suferinzi de coronavirus. In cazul in care paturile de terapie intensiva vor fi epuizate se va lua decizia;

Va primi ingrijire persoana cu sanse mai mari de supravietuire!

Cine ar fi crezut vreodata ca o societate asa zisa dezvoltata va apela la astfel de practici inumane. Probabil ca dupa acest calvar societatea deschisa se va inchide sa-si numere GDP si PIB-ul pentru mentinerea inaltelor standarde de trai. Multi dintre cititori nu stiu ca suedezii sunt foarte mandri de murele si fragutele suedeze care au fost ani la rand culese de est europeni deoarece aceasta munca e considerata,,josnica” de swedish, in baza ruletei rusesti pe care au aplicat-o, anul acesta cine va culege recolta aproape indispensabila pentru mandria de viking?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.