23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Al doilea Congres internațional al SRAFA: un summit al terapiilor naturale pentru sănătate și vindecare

Societatea Română de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie (SRAFA) este încântată să anunțe că al doilea Congres internațional al acestei societăți se va desfășura în perioada 24-27 mai 2024. Un eveniment de importanță crucială pentru domeniul terapiilor naturale, congresul va aduce în atenție cele mai recente descoperiri și practici în apiterapie, fitoterapie și aromaterapie, explică secretarul asociației, Ioan-Liviu Borza.

Cu un accent deosebit pe aplicațiile acestor terapii în prevenția și tratarea bolilor acute și cronice, sănătatea metabolică, precum și în prevenirea și tratarea bolilor infecțioase, congresul reprezintă o oportunitate esențială pentru profesioniștii din domeniul medical, cercetători, dar și pentru publicul larg interesat de sănătatea și bunăstarea personală.

Programul preliminar al evenimentului este disponibil pe site-ul oficial al Societății Române de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie, www.srafa.ro. Acesta cuprinde o varietate de sesiuni, prezentări și workshop-uri susținute de experți recunoscuți la nivel internațional în domeniul terapiilor naturale.

Secretarul Societății, domnul Ioan-Liviu Borza, a subliniat importanța acestui congres în avansarea cunoștințelor și practicilor terapeutice, evidențiind și contribuția sa la dezvoltarea și promovarea terapiilor naturale în România și în întreaga lume.

Pentru toți cei interesați de domeniul apiterapiei, fitoterapiei și aromaterapiei, al doilea Congres internațional al SRAFA este un eveniment imperativ ce nu ar trebui ratat!

Pentru detalii suplimentare și pentru a vă înregistra, vă invităm să accesați site-ul oficial al Societății Române de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?