Descoperă Frumusețea Naturii: Seminar Online dedicat Femeii și Feminității

0
205

Într-o lume în care căutăm mereu modalități să ne menținem sănătoși și frumoși, Societatea Română de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie vine în întâmpinarea noastră cu un seminar online dedicat femeii și feminității.

Evenimentul va avea loc pe data de 7 martie 2024, începând cu ora 20:30, și va fi găzduit de doamnele doctor Steluța Georgescu Măriuțan și Ramona-Niculina Jurcău, experți recunoscuți în domeniul terapiilor naturale.

Tema seminarului este una extrem de captivantă și relevantă: ”Resurse Naturale pentru Frumusețe”. Participanții vor avea oportunitatea de a descoperi secretele și beneficiile pe care natura le oferă pentru îngrijirea și menținerea frumuseții feminine.

Accesul la seminar este gratuit și se va face prin platforma Zoom, în limita locurilor disponibile. Datele de conectare sunt următoarele:

Nu rata ocazia de a participa la acest eveniment care îți va dezvălui secretele naturii pentru o frumusețe autentică și radiantă! Alătură-te nouă în călătoria spre o viață mai sănătoasă și mai frumoasă!

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu evenimentele viitoare, urmărește pagina noastră de Facebook și site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.