23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Imbratiseaza-te

Imbratisarea este cea mai umana reactie de iubire, de simpatie, de linistire a altei persoane,,imbratisarea nou nascutului, consolarea cuiva drag fara menajamente. Imbratisarea pentru ambele persoane este benefica dovedit psihic si sentimental cel mai tare calmant dupa actul sexual dar si in acest caz combinat cu o imbratisare intensa si indelungata efectul este de neuitat pentru creier.

Exista persoane dependente de imbratisare o reactie dovedita la cei care au petrecut o perioada indelungata la distanta de cei dragi ori destinele vietii au determinat o departare involuntara de copii,de parinti sau de mediul adolescentin care ti-a creat cea mai mare siguranta psihica si sufleteasca.

Cu prisosinta nimic si nimeni nu va fi ca inainte.

Cea mai ocupata patura de vindecare dupa acest calvar vor fi psihologii si toate activitatile aferente pentru vindecarea sufletului. Sute de milioane de oameni vor reactiona foarte negativ dupa aceasta perioada de autoizolare,carantinare,socializare virtuala fara efecte pozitive asupra persoanei. Orice ingradire orice interdictie genereaza o repulsie un efect invers fata de perioada anterioara.

Cum vom reactiona la noile norme care se vor impune de organizatii fara rost.de uniuni fara putere, de guverne marioneta?

Frica va putea fi invinsa sau vom trai cu frica in san: mama nu isi mai imbratiseaza bebelusul, indragostitii vor avea interzis la imbratisare, nu vei mai incinge o hora ,o sarba la nunta,nu iti vei felicita copii pentru un succes la scoala ori la sport,nu ne vom bucura la goool, nu ne vom saluta de Paste: Hristos a inviat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce pentru ca o minte neoliberala care a vrut sa ascunda,,dobitocia asta” a incercat prin sloganul ( Hug me I am a chinese not a virus) Imbratiseaza-ma sunt un chinez nu un virus :sa ascunda adevaratul pericol pe care-l reprezentau cei 120 000 de mii de chinezi intorsi dupa revelionul chinez la munca in regiunea orasului Milano la faimoasele case de moda pentru care lucreaza majoritatea din regiunea Vuhan.

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?