12 C
Oradea
marți, octombrie 3, 2023
AcasăEntertainmentSporturiSucces sportiv orădean: Csiszer Márk, medaliat cu Bronz la Naționalele de Box...

Succes sportiv orădean: Csiszer Márk, medaliat cu Bronz la Naționalele de Box U22

Localitatea Târgu Mureș a găzduit recent Campionatul Național de Box U22, un eveniment marcant în lumea sportului. Printre cei 30 de cluburi afiliate la Federația Română de Box care au luat parte, s-a evidențiat și Clubul Sportiv Crișul Oradea, reprezentat de tânărul sportiv Csiszer Márk, sub îndrumarea antrenorului Viorel Crăciunea.

Competiția, care a avut loc în perioada 7-10 august 2023, a adunat la start tineri boxeri talentați din întreaga țară. Categoria de +92 Kg a reprezentat provocarea pentru Márk, care a demonstrat determinare și abilități remarcabile pe parcursul întrecerii.

În prima rundă, Márk a câștigat cu mândrie meciul împotriva adversarului Potinca Edmund, de la C.S. Unirea Iași. Apoi, în semifinale, s-a confruntat cu sportivul Magdaș Paul, legitimat la CSM Zalău, care a obținut victoria finală în categoria sa de greutate. Însă, Márk nu a plecat acasă cu mâinile goale, ci cu o medalie de bronz, confirmându-și calitățile și perseverența.

Delegația Clubului Sportiv Crișul Oradea a fost condusă în această competiție de către domnul Pleș Radu, președintele Asociației Județene de Box Bihor, care a fost și Delegat General din partea Federației Române de Box.

Directorul Clubului Sportiv Crișul Oradea, Pető Dalma Csilla, a subliniat: „Este o mândrie acest rezultat, mai ales că vorbim despre o categorie de seniori, unde nivelul competiției este foarte ridicat. Márk a revenit în competiție după o pauză de doi ani, iar cu determinarea și planul de antrenament pus la punct de către antrenorul Viorel Crăciunea, a reușit să cucerească medalia de bronz. Felicitări atât sportivului, cât și antrenorului!”

Rezultatele obținute de Csiszer Márk reprezintă o sursă de inspirație pentru toți tinerii sportivi din Oradea și nu numai, subliniind dedicarea, pasiunea și valoarea muncii susținute în lumea sportului.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: