Baschet: Echipa Clubului Crișul Oradea câștigă medalia de bronz la Campionatul Național de U19

0
191

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Crișul Oradea a obținut rezultate remarcabile în cadrul Campionatului Național de Baschet U19 desfășurat la Târgoviște în perioada recentă. Printre cele patru echipe calificate la turneul final s-a numărat și echipa orădeană, antrenată de Ioana și Daniel Anica.

Componența echipei Crișul Oradea a inclus sportivele Ariana Ganea (căpitan de echipă), Petra Căliman, Alina Dunca, Natalia Ene, Nicole Fritea, Iulia Huciu, Alexia Iovița, Ingrid Jurcan, Adelina Lazăr, Georgiana Nedelcu, Papp Anna și Ariana Moldovan.

Echipa a jucat cu inima și determinare, demonstrând un spirit de echipă puternic și perseverență în fața adversarilor. Deși s-au confruntat cu provocări, fetele au reușit să obțină medalia de bronz, clasându-se pe locul trei în competiție. În semifinala care a avut loc împotriva echipei Politehnica Timișoara, victoria a fost strânsă, cu scorul de 49-48, demonstrând determinarea și abilitățile echipei.

Doamna Pető Dalma Csilla, directorul Clubului Sportiv Crișul Oradea, a subliniat importanța susținerii echipei și a prezenței în tribune, evidențiind mândria și sprijinul constant al clubului pentru sportivele sale.

Antrenoarea Ioana Anica a apreciat efortul și dedicarea sportivelor, evidențiind mobilizarea echipei și importanța susținerii din partea părinților și a clubului.

Felicitări întregii echipe Crișul Oradea pentru performanțele remarcabile și pentru medalia de bronz obținută la Campionatul Național de Baschet U19!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.