15.5 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Buy now

spot_img

FC Bihor obține o victorie meritată în ultimul meci amical de verificare împotriva Poli Timișoara

Florin Chitaș decide soarta meciului cu un gol superb în minutul 80

Într-un meci de verificare susținut pe Stadionul Iuliu Bodola într-o zi caniculară, FC Bihor și-a învins adversarii din Poli Timișoara cu un scor strâns, 1-0. Cu ambele echipe pregătindu-se pentru noile provocări din sezonul competițional, partida a adus la rampă un gol decisiv și o serie de ocazii din partea ambelor tabere.

Jocul de verificare se încheie cu o victorie strânsă

După o primă repriză echilibrată, tabela a rămas nemodificată, scorul fiind 0-0 la pauză. Ambele echipe au avut ocazii de a deschide scorul, dar portarii și apărările au fost vigilente în a respinge orice pericol. După o serie de schimbări masive operate de antrenorul Florin Farcaș la pauză, FC Bihor a început să-și impună jocul în partea secundă.

Florin Chitaș aduce victoria cu un șut precis

Momentul decisiv al meciului a venit în minutul 80, când Florin Chitaș a marcat unicul gol al întâlnirii cu o execuție superbă. De la aproximativ 22 de metri de poartă, Chitaș a șutat cu precizie în colțul lung al portarului timișorean, aducând bucurie și satisfacție în rândul suporterilor echipei FC Bihor.

Căldura a dat bătăi de cap jucătorilor

Din cauza temperaturilor caniculare, arbitrul Cristian Bologan a oprit jocul de două ori pe repriză, permițând jucătorilor să se hidrateze și să-și recupereze energiile. Chiar și în aceste condiții dificile, ambele echipe au demonstrat un angajament și o dăruire remarcabilă pe teren.

Antrenorul Florin Farcaș, mulțumit de performanța echipei

După meci, antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaș, a declarat că victoria a fost meritată și că echipa și-a atins obiectivele propuse în această etapă de pregătire. Cu patru victorii în seriile de meciuri amicale din această vară, echipa se pregătește acum pentru primul joc oficial al noului sezon.

Urmează meciul oficial de debut

FC Bihor va intra în competiție miercuri, pe data de 9 august, când va întâlni echipa Lotus Băile Felix în turul II al Cupei României. Antrenorul Florin Farcaș a menționat că echipa va pune accent pe aspectele tactice ale jocului, iar jucătorii sunt determinați să înceapă sezonul în forță.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?