2.8 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăEntertainmentSporturiO nouă bază sportivă de Kempo s-a deschis în Beiuș, Bihor, sub...

O nouă bază sportivă de Kempo s-a deschis în Beiuș, Bihor, sub îndrumarea campionului Sferle David

Deschiderea noii baze sportive de Kempo

În municipiul Beiuș, județul Bihor, entuziasmul sportivilor și al iubitorilor de arte marțiale a atins noi culmi, odată cu inaugurarea noii baze sportive de Kempo. Această inițiativă a fost realizată în cadrul prestigiosului Club Sportiv Lupaș Power Gym, sub președinția lui Lupaș Florin Ionuț, și va funcționa în Sala de sport a Colegiului Tehnic „Ioan Ciordaș”. Programul antrenamentelor este stabilit pentru marți și joi, în intervalul orar 18.00-19.30, iar sesiunile de antrenament vor fi conduse de instructorul de top, Sferle David.

Performanțe remarcabile și experiență de înaltă calitate

Sferle David este un sportiv de înaltă performanță, cu un palmares impresionant în Kempo și Taekwon-do, legitimat la Clubul Sportiv Crișul Oradea și instruit de orădeanul Tulkos Romeo. Acesta s-a evidențiat prin numeroase titluri naționale și internaționale, inclusiv medalia de aur la proba de semi-Kempo și medalia de argint la K1, obținute la Campionatul Mondial de Kempo din Portugalia.

La Campionatul European de Taekwon-do din 2018, desfășurat în Thallin, Estonia, Sferle David a obținut titlul de vicecampion european. Succesul major în Kempo a venit în anul 2022, când la Campionatul Mondial din Tunisia a câștigat medalia de argint la semi-Kempo și medalia de bronz la full-Kempo și submission. La Campionatul European din toamna aceluiași an, sportivul a urcat pe podium cu două titluri de Campion European la semi și full-Kempo, și o medalie de argint la proba de submission.

Instruire și formare profesionistă

David Sferle a absolvit cursul de specializare de instructor sportiv al Centrului de Formare Profesională M.A.R.A., curs autorizat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, respectiv Ministerul Educației, ceea ce îi conferă competențe și abilități remarcabile în formarea sportivilor, inclusiv la nivel de performanță.

Sprijinul comunității și mulțumiri

Deschiderea bazei sportive de Kempo a fost posibilă datorită sprijinului acordat de președintele Federației Române de Kempo, domnul Amatto Zaharia, și doamna director al Colegiului „Ioan Ciordaș”, prof. Claudia-Florina Cighir. Tulkos Romeo, președintele Asociației Județene de Kempo Bihor, a fost prezent la antrenamentul de deschidere și a exprimat mândria și bucuria sa, dorindu-i mult succes lui Sferle David în acest nou proiect.

Cu deschiderea noii baze sportive de Kempo în Beiuș, Bihor, sportul artei marțiale Kempo câștigă notorietate și dezvoltare în județ. Sub îndrumarea campionului Sferle David și cu sprijinul comunității, tinerii talentați vor avea o oportunitate excelentă de a practica Kempo și de a-și forma un caracter demn de un adevărat practicant de arte marțiale.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?