15.5 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Buy now

spot_img

Concurs cu cai de tracțiune – Proba de dublu impresionează la Mărișel, Cluj

Imagini spectaculoase surprinse la concursul ecvestru, în care caii de tracțiune demonstrează putere și grație în proba de dublu

Mărișel, Cluj – În data de 24 iunie 2023, s-a desfășurat un concurs impresionant cu cai de tracțiune în pitorescul sat Mărișel, din județul Cluj. Evenimentul a fost marcat de o probă spectaculoasă de dublu, care a atras participanți și spectatorii cu momente de forță și eleganță, surprinse în imagini captivante.

Un spectacol ecvestru impresionant la Mărișel, Cluj – O experiență de neuitat

Videoclipul disponibil pe YouTube oferă o perspectivă unică asupra concursului și a performanțelor extraordinare ale cailor de tracțiune. Proba de dublu a adus în prim-plan sincronizarea și coordonarea perfectă între doi cai puternici, conduși de munteni pricepuți și experimentați.

De la primele cadre, putem observa măiestria și antrenamentul riguros prin care trec caii în pregătirea pentru proba de dublu. Ei își demonstrează abilitățile de colaborare și comunicare, fiind în armonie perfectă pentru a face față cerințelor și provocărilor traseului.

Imaginile surprind momentele în care caii se deplasează cu o forță impresionantă, trăgând greutăți și parcurgând obstacole cu o agilitate remarcabilă. Grația și eleganța mișcărilor lor atrag admirația și aplauzele publicului, care a asistat la o adevărată demonstrație de colaborare și sincronizare între cai și oameni.

Un moment emoționant și plin de generozitate a avut loc în cadrul evenimentului ecvestru din Mărișel, Cluj, când prin tragere la sorți s-a desemnat un norocos câștigător al unui mânz. Gestul uluitor al câștigătorului a adus bucurie în inimile tuturor, în special în viața unui tânăr de doar 14 ani, pasionat de creșterea cailor.

Evenimentul ecvestru de la Mărișel, Cluj, nu numai că a adus împreună sute de cai frumoși, participanți entuziaști și iubitori ai acestui sport, ci a și creat momente de conexiune, bucurie și generozitate. Gestul norocosului și fericirea lui copilului vor rămâne ca amintiri durabile în inimile tuturor celor care au fost martorii acestui eveniment extraordinar.

Concurs cu cai de tractiune – Proba de dublu – Marisel, Cluj 24 Iunie 2023 Nou!!! – YouTube

Știri din Oradea a fost prezent la eveniment și vă ascunde faptul că ne-am distrat de minune, dar nu vă pot spune cât și cum. Vă las doar cîteva imagini:

Caii de la Mărișel și iubitorii lor 🙂

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?