15.5 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Buy now

spot_img

Sănătatea și bogăția merg mână în mână?


În principiu da, pentru că sănătatea costă iar asta înseamnă că ai nevoie de bani. Asta pe de o parte. Și e de ajuns să te uiți la cei cu dare de mână ca să observi că sunt mai sănătoși, mai frumoși și cu un tonus mai bun. Toți oamenii care se respectă și au un ”cheag”, știi vorba aia: „cât de cât” – investesc în sănătatea și aspectul lor. Asta pe de altă parte.


Întrebarea întrebătoare este dacă te poți și îmbogăți în timp ce ai grijă de tine și de sănătatea ta? Iar răspunsul este, surprinzător da! Cel puțin asta susține fondatorul unei companii de impact mondial, care de câțiva ani a intrat și în România. Afacerea în sine nu presupune investiții mari, e o afacere construită ca o afacere personală integrată într-o comunitate care îți oferă întotdeauna sprijin. Principiul de funcționare imită legea economiei potrivit căreia cu cât are mai mulți oameni prosperi, cu atât este mai bogată țara. Tot așa, cu cât mai mulți oameni care câștigă bine, cu atât mai puternică este compania. Iar pentru asta îți pune la dispoziție resurse, consultanță, training, reduceri și promoții plus un mediu de lucru stimulativ și o familie gata să te ajute.


Cheltuielile sunt normale pentru o familie normală, însă partea frumoasă e că produsele achiziționate sunt destinate bunăstării tale. Adică vei cheltui pentru tine, pentru sănătatea și aspectul tău în primul rând, iar apoi poți face asta și pentru familia și prietenii tăi. Care pot face și ei acest lucru, la fel ca tine. Fără ca acest lucru să-ți creeze ție o concurență, ba dimpotrivă. Incredibil, nu? Așa am zi și eu până când n-am încercat. Tot ce-ti rămâne de făcut e să încerci și tu. Intră pe linkul din descriere și află mai multe. Până atunci însă, hai să-ți dau câteva detalii.


Din 2011,afacerea s-a extins în 48 de țări din întreaga lume, are peste 500 de mii de afaceri individuale și clienți, iar primii 10 cei mai performați membri au câștigat peste 1 milion de euro. Știi cum se spune, doar primul milion trebuie să-l justifici, restul vin de la sine. Ca să-ti faci o idee despre profitabilitatea companiei, numai comisioanele plătite în acest timp au sărit de 100 de milioane de euro.


Vorbim despre o gamă de produse nutriționale de înaltă calitate și un modul unic de oportunități de faceri care ajută la crearea unei oportunități de a genera venituri în timp ce atingi o sănătate optimă. Hrana pe care o consumăm azi e din ce în ce mai procesată și conține din ce în ce mai multe elemente din tabelul lui Mendeleev, chimicale la greu. E normal ca organismul nostru să nu-și mai poată extrage din această hrană ceea ce are nevoie pentru o funcționare normală. Așa că de aici apare îmbătrânirea prematură, bolile, despresia și starea generală de oboseală. Dacă mai și fumezi și ești prietenul lui Bachus, adică îți plac paharele, nu te mira dacă în cazul tău fenomenul este și mai accentuat decât în mod normal. Așa că musai ai nevoie de suplimente.


Iar cele despre care vorbesc eu sunt produse de generație viitoare și de regenerare, ceea ce te face să fii cu un pas înaintea altora, sau cum spun oltenii: cu 5 minute mai deștept. Dacă te ții de treabă poți fi și cu multe ore mai bogat decât alții.


Linia de suplimente nutritive este brevetată și dovedită științific, și este concepută pentru a ajuta organismul să se regenereze singur, pe cale naturală, prin repararea și regenerarea de celule noi. Cum? Prin utilizarea tehnologiei de celule stem și a factorului de creștere brevetat de companie. Cu alte cuvinte, se repară ADN-ul, iar asta conduce la o îmbătrânire sănătoasă. Asta pe scurt. Dacă devii interesat o să poți urmări și materialele viitoare pe care le pregătesc. Linia de produse este complexă, cuprinzând de la produse pentru imunitate la produse pentru slăbit, de la cele pentru infrumusețarea tenului la cele pentru sănătatea digestivă și a circulației sângelui, într-un cuvânt pentru un echilibru total al minții și al corpului. Un principiu vechi de când lumea: Mens sana in corpore sano! Minte sănătoasă într-un corp sănătos.


Intră pe linkul de mai jos sau așteaptă materialul următor, pe care tocmai îl pregătesc.

https://mylifepharm.com/SilviuSF

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?