CS Crișul Oradea domină Cupa României U15 masculin la Polo

0
73

Într-un weekend plin de emoții și acțiune intensă la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, tinerii poloși de la CS Crișul Oradea au demonstrat din nou că sunt o forță de neoprit în polo-ul juvenil din România. Cu determinare și talent, echipa sub îndrumarea antrenorilor Antonio Alexandrescu și Adrian Alexandrescu a triumfat la Cupa României pentru categoria U15 masculin, organizată în premieră de Federația Română de Polo.

Competiția a reunit cele mai bune patru cluburi conform clasamentului din sezonul precedent: C.S Crișul Oradea, C.S. Dinamo București, C.S.A Steaua București și CSM Corona Brașov.

În prima zi a competiției, semifinalele au adus încleștări intense:

 1. CS Crișul – CSM Corona Brașov: 16 – 10
 2. Dinamo București – Steaua București: 7 – 9

Eforturile depuse au dus la finala din ziua următoare, unde jucătorii au continuat să arate pasiune și determinare:

 1. Dinamo București – CSM Corona Brașov: 20 – 5
 2. C.S. Crișul – Steaua București: 19 – 7

Victoria categorică în finală a echipei CS Crișul Oradea a deschis drumul către succesul din sezonul 2023 – 2024. Festivitatea de premiere a fost condusă cu mândrie de către Doamna Director a C.S. Crișul, Pető Dalma, care a înmânat cu bucurie Trofeul căpitanului de echipă. În plus, Feke Denis, un membru valoros al echipei, a fost distins cu titlul de cel mai valoros jucător. Omogenitatea echipei a fost un factor determinant în obținerea acestui rezultat remarcabil.

Componența echipei CS Crișul Oradea:

 1. Feke Denis
 2. Orsos Roland
 3. Popa Mihuța Alex
 4. Boros Dávid
 5. Holhoş Darius
 6. Pop Cotuna Adrian
 7. Tirla Eduard
 8. Giosu Răzvan
 9. Cercel Eduard
 10. Orient Michael
 11. Barta Patrick
 12. Berde Mihnea
 13. Kádár Márton
 14. Sebestyén István
 15. Buzlea Dragoș
 16. Dunca Marc
 17. Tőrös-Víg István
 18. Trifan Răzvan
 19. Achim Tudor
 20. Tomoş Tudor

Doamna Director Pető Dalma a încheiat festivitatea cu cuvinte de apreciere și recunoștință, felicitând atât sportivii, cât și antrenorii și personalul tehnic pentru eforturile lor remarcabile. De asemenea, a transmis mulțumiri către părinții care au susținut constant echipa și către CSM Oradea pentru facilitățile oferite la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, care au contribuit la desfășurarea în condiții optime a competiției juvenil.

Cu această victorie strălucitoare, tinerii poloși de la CS Crișul Oradea au demonstrat din nou pasiunea și determinarea care îi caracterizează, aducând mândrie orașului nostru. Felicitări echipei pentru această performanță impresionantă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.