15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

Din păcate am pierdut primul meci

CSM Oradea se duelează cu VK Jadran Split pentru un loc în grupele LEN Champions League – ediția 2022/23. Cele două formații se întâlnesc în turul al 3-lea de calificare din această competiție.

Sâmbătă seara a avut loc primul meci, în deplasare la Split. Poloiștii nostri au cedat la o diferență de 6 goluri, care deși pare mare ar fi putut fi mai mare dacă portarul n-ar fi prins din nou o formă de zile mari.

”Cu toate că am cedat la 6 goluri, ne dorim revanșa și va așteptăm în dată de 5 noiembrie să ne susțineți la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu 📍” a scris Cristian Șandor pe pagina sa de Facebook.

Jocul a avut două reprize diametral opus. Prima jumătate a fost echilibrată și aprig disputată. Cele două echipe s-au succedat la conducere. Amfitrionii au marcat primii, după care CSM-ul a replicat și a venit în avantaj, scor 2-1. Croații au răspuns și au terminat secvența a 2-a la conducere, scor 3-2.

De altfel, Jadran Split a realizat un parțial de 6-0 prin care s-a desprins la cinci lungimi. Seria negativă a fost oprită de Ferenc Czenk, dar ex-iugoslavii au înscris ultimele două goluri ale confruntării.

Marcatorii echipei orădene au fost Silvian Colodrovschi, Levente Vancsik și Ferenc Czenk. De la Jadran Split s-a evidențiat Zvonimir Butic, autor a trei goluri.

Returul are loc sâmbătă (05.11), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Scor final 9 la 3 și așteptăm cu nerăbdare revanșa! Hai băieții!

Echipa de polo CSM Oradea, cu antrenorii Ciprian Câmpianu(primul rând) și Cristian Șandor(primul din stânga, rândul 2)

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?