23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Franta-in pandemie

Situatia coronavirusului din Franta scoate in evidenta timpul pretios pierdut de guvernul de la Paris in punerea in aplicatie a restrictiilor de calatorie si de petrecerea timpului liber in grupuri cu precadere in scop de socializare. Franta a tinut cu orice pret de politica,,cu portile deschise” ceea ce a favorizat raspandirea virusului intr-un numar alarmant.

Presedintele Macron a refuzat

Inchiderea granitelor cu Italia a fost refuzata mai apoi intarziata de presedintele Emanuel Macron s-a dovedit a fi fatala cat si mentinerea primului scrutin de alegeri locale a pus in pericol indirect viata a zeci de mii de francezi.Interdictiile de circulatie nu pot fi impuse aproape deloc de fortele de ordine in cartierele locuite cu precadere de migranti. Ministerul de Interne  a recunoscut existenta a 150 de asemenea NO GO ZONE. Minimalizarea efectelor virusului, decizii intarziate si greu de aplicat au generat amplificarea intr-un timp foarte scurt a unui numar impresionant de infectati.

24 Ianuarie 2020

Este data cand este depistat primul bolnav in Franta si localizate alte 3 persoane de origine chineza din regiunea Wuhan. Practic sunt primele persoane care au raspandit virusul pe batranul continent. Fostul ministru al sanatatii Agnes Buzyn a afimat la vremea respectiva; am izolat si identificat purtatorii de virus si trebuie procedat exact ca in cazul stingerii unui incendiu,,TREBUIE GASIT FOCARUL”.PR-ul cabinetului condus de Macron musamalizarea si propaganda nihilista,evaluarea gresita a intregii situatii se fac vinovate de moartea a mii de francezi si a unui haos total in care a fost impinsa societatea franceza.

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?