Vinovatii-Sars Covid2

0
218

In cele ce urmeaza nu vreau sa dezvolt teorii sau presupuneri care sa vina sa sprijine teoria ca,,virusul”a fost indreptat spre Europa intentionat dar prin enumerararea cronologica a tot ceea ce s-a intamplat pana acum va da prilejul sa va formati o parere obiectiva despre cum a fost atacata Europa cu acest virus.

Wuhan-laborator de gradul 4

Este orasul de provenienta a virusului unde exista un laborator specializat pentru dezvoltare si de experimentare a virusilor si datorita nerespectarii normelor de siguranta covid a scapat de sub control.

Dupa infectarea in masa a populatiei intr-un timp foarte scurt cercetatori chinezi au incercat identificarea ,,genomului”sa stabileasca harta genetica a virusului cu succes. Din aceste informatii puse la dispozitie de chinezi, Institutul american Scripps Research non-profit de dezvoltare medicala si medicul Kristian Andersen Phd microbiologist au incercat sa determine cum s-a dezvoltat si cum s-a mutat RBD proteinic si scheletul virusului dovedesc ca Sars-Cov nu sunt scapate din laborator ci sunt naturale si probabil au suferit mutatii.

Aceasta certitudine e dovedita ca mai multe facultati printre care Timisoara au localizat radicalul de virus aspect vital pentru tratarea pacientilor si testelor pentru un vaccin ulterior.

Acest virus si structura lui cel mai mult seamana cu ceea ce se gaseste in corpul liliecilor si al pangolinului acestea fiind sacrificate in numar foarte mare in pietele umede,,wet markets”foarte populare datorita preturilor reduse la care poti achizitiona orice fel de carne salbatica.Precedentul virus SARS si-a avut focarul tot intr-o piata umeda.

Responsabilitatea Chinei consta si in ascunderea adevarului Dr Li Ven-Liang la data 30 decembrie scotea in evidenta gravitatea acestui nou tip de virus in emailurile trimise fostilor colegi.Medicul este citat de fortele chineze la politie este fortat sa semneze o declaratie ca a panicat si a mintit lumea. Li Ven-Liang se imbolnaveste de pneumonie si decedeaza pe data de 7 februarie la 34 de ani.Dupa moartea acestuia organele chineze incearca sa ascunda dar informatia scapa pe social media si numai poate fi ascunsa.

Pandemia

World Health Organization este forul care ar trebui sa vegheze statele lumii si sa atentioneze in cazuri de acest gen.

Organizatia Mondiala de Sanatate pe data de 10 ianuarie da un comunicat lumii prin care nu sugereaza inchiderea granitelor sau izolarea Chinei, prin acest pas s-ar stigmatiza China am incheiat citatul.

2020.29 februarie Nu suntem de acord cu restrictiile de calatorie si de inchidere de frontiere…in plina pandemie. Ce a indemnat aceasta organizatie de sub egida UNESCO care are buget de un 1 miliard de dolari din banii tarilor cotizante sa ne spalam pe maini si sa tusim in batista.Oare de ce nu a vrut WHO identificarea focarelor prin testare in masa?

17 Martie 2020

Este data la care conducatorii Uniunii Europene decid inchiderea frontierelor si restrictii de calatorie exact cu 78 zile intarziere fata de ce era normal …ca prin calatorie din Europa sa nu se raspandeasca pe tot mapamondul

Liderii europeni au lasat granitele libere ca in 2015 fara masuri concrete si astfel au pus in pericol milioane de europeni. Presedintele Organizatiei Mondiale de Sanatate Tedros Adhamon Gebreyessus si ministru in guvernul etiopean prin comunicatele pe care le-a dat si le-a asumat se face vinovat de dezastrul in curs si de decesul a 19ooo de europeni.

Voi reveni si cu beneficiarii virusului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.